Hogyan kell ilyet fűzni? (kép)
ha van valakinek véletlenül mintája, megköszönném, mert én folyton belezavarodom :)
Ó itt mintában a ravaszság azt hiszem. Csak 3x3as négyzetkék, a nehézség a színekben lakozik. Van teljes képed is a karkötőről mertmáskép nem nagyon tudod majd megfűzni, a minta egy része nem látszik. Próbáld úgy, hogy összefűzöl 8at , aztán a 8 szemből a 3.ra 7et, ilyen kis köröket, aztán annak a 3.jára megint hetet. Amikor megvana kívánt szélesség akkor az egyik köröcskéd csúcsából a másikba 3gyöngyöt fűzöl (az oldalsó 3.gyöngytől számolva felfelé a 2.ból a következő kör legfelsőjébe, az oldalsótól számolva a 2.ba) és így tovább, így lesz négyzet alakja. Nem kell újra kockát fűzni (tehát körbefűzni a 8 gyöngyön megint) elég ha simán felfűzöl 3at és a kövibe is 3at, mint a peyote nál. Arra kell vigyázni, hogy a legszélén csak 2 gyöngy van.
Hű remélem érthetőre sikerült. Sok sikert:)
azt hiszem igen, értem, már elkezdtem többféleképpen, de mindig tettem a köröket a 8-asban, nem haladtam valami gyorsan :D :D de most hogy mondod így logikusabbnak tűnik, így fogom folytatni. Vagy elölről kezdem, nem is tudom.
Köszönöm a segítséget :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!