Foszfor kérdése:
Ti nem féltek attól hogy egyszer csak elfogy az összes történet? Úgy értem én is írok, és lehet valahol máshol már írt egy majdnem ugyanolyat.
Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 08:22
1/5 anonim válasza:
Hát már illet volna feltűnnie, hogy a történetek ugyanazokat a sablonokat követik. Lényegében olyan, mint a lottó, összehúzúnk bizonyos kombinációt, és vagy tetszik a népnek vagy nem. Pl egy népszerű könyv, Harry potter. Miről szól? A kiskölök szüleit megöli a csúnya gonosz, ezért a ygerek bosszút eskülszik, sokat tanul, és végül nyer. Nem egy világrengető újdonság. Maga a varázslóvilág is közhelyes, varázslópálca, repülő seprű stb. Mégis nagyon népszerű, de nem a története miatt, hanem ahogy az tálalva van.
2/5 anonim válasza:
Hú, én is most kezdtem el írni egy regényt (gyakorlatilag ma, mert éjjel szó szerint "megálmodtam" :D), és nagyon nehéz úgy, hogy nehogy plágium legyen belőle. Rengeteget olvasok, ezek óhatatlanul hatnak rám, ha más nem, a stílus mindenképp...
Egyelőre persze magát a sztorit és a környezetet vázoltam csak fel, semmi konkrétat nem kezdtem el, de már most volt, amit töröltem, mert túlságosan emlékeztetett egy általam olvasott könyvre.
De, mivel nyilván nem olvastam minden könyvet, nem láttam minden filmet és színdarabot a világon, így aztán ki tudja...
3/5 anonim válasza:
szerintem ez nem fog megtörténni, vagyis lesznek hasonlóak de egyformák sohase mer ahány ember annyiféle fantázia
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem
2012. okt. 8. 09:15
5/5 anonim válasza:
Hú, ez a kérdés engem is izgat.
De egyetértek az előttem szólóval. Ahány ember, annyi belső álomvilág...... Remélem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!