Ha egy teniszmeccset valaki felad az olyan mintha a masik megnyerne? Ma raktam egy tippmixet ahol megraktam a Fu -Ferrer meccset. Fu vezetett 5-4-re mikor Ferrer feladta. Most akkor elment a mix?
Figyelt kérdés
2012. okt. 2. 17:29
1/1 anonim válasza:
Hogy a tippmixben és a fogadásoknál ez hogyan működik, azt nem tudom. De a teniszben úgy működik, igen. Hisz ilyenkor a másik jut tovább a következő fordulóba, tehát olyan mintha ő nyerte volna meg az adott mérkőzést. De gyanítom, hogy a fogadásnál is így veszik a dolgot. És akkor valószínűleg elúszott a mix is. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!