Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Retró apartman nyaraláshoz,...

Retró apartman nyaraláshoz, jó ötlet?

Figyelt kérdés

Azt tervezem, hogy tavasszal indítok egy olyan apartmant, ahol a 70-es, 80-as (kis részben 90-es) évek hangulatát lehet átélni. Eszközök, bútorok, híradástechnikai eszközök, fürdőszoba kellekék (tárcsás mosógép, hajszárító) stb. Két kérdésem van:

1) Kipróbálnátok egy ilyet egy nyaralás erejéig?

2) Akinek van ötlete kérem ossza meg velem! Minden apróság érdekel.

2012. okt. 2. 08:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Kipróbálnám..mint ahogy a retro szilvesztert is kipróbáltam.Aztán voltam olyan welnesbe is,ahol régi tévék,fotelok stb. voltak a k¸oz¸os helységbe.Különös hangulata volt.Vonzza az embereket az újdonság, a másság.Főleg ha az ár is retro...
2012. okt. 3. 13:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Srácok!! Májusban nyitom a kapukat. Négy főre tervezve a lakás, van már sok mindenem, s ötletem is, de várnék még. Mi az amit el tudtok képzelni egy ilyen 70-80as évek hangulatában berendezett házban. Külön álló ház, saját telekkel, városi környezetben, kis udvarral.

Várom az ötleteket, s az igazán jó ötletet adóknak kedvezmény!! (pl.: 5 éjszaka után 1 éjszaka ingyen, mind a négy főre)

2013. jan. 29. 21:24
 3/5 anonim ***** válasza:
városban...különálló ház...hm...mi van a közelben? Mit tudsz még kínálni? kirándulási lehetőség, stb.Mid van már meg? Talán ha olvasnám, jönne az ötlet.Vagy írj privit, ott jobban megtudjuk beszélni.
2013. jan. 30. 13:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Nyitottam, gyertek érdeklődők nézzetek körül!

[link]

2013. máj. 29. 11:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget, azoknak akik adtak tippeket. Ezeket a dolgokat - javarészt - megfogadva, az éven június 1-től újra várom a retro rajongókat és azokat is, akik csak pihennének!

[link]

2014. máj. 11. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!