Mit szoltok hozza h bezar a Vidampark?
Pedig pont a faszerkezetes hullámvasutat tartják meg. Egyébként nagyon biztonságos, nem is rémlik hogy volt-e baleset miatta. A vidámparkot annak idején a régi nagy állatkert területéből csinálták. Én gyerekként voltam a kis vidámparkban és amikor nagyobb lettem a nagy vidámparkban is. Nagyon sokszor voltam a hullámvasúton is. Jó pár évvel ezelőtt nem messze a hullámvasúttól volt fémből szerkesztett vasút is. (már nem rémlik a neve) Na ott volt baleset amikor ketten is kiestek. Le is szerelték.
Már évek óta nem voltam a vidámparkban, mert elég drágának tartottam akkor, és már nem volt olyan nagy élmény, unalmassá vált. Így nem is bánom, hogy az állatkert vissza kapja a régen elvett területeit, és nagyobb helye lesz. Az állatkertbe mindig örömmel megyek még most is.
Ez a vidámpark elavult, és pénznyelő.
Ha lesz másik, az biztos a mai kornak megfelelő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!