Minecraft eltünés?
Figyelt kérdés
na a teljesen lapos pályámon csináltam egy k* nagy Alcatrazt, és faja biztonsági ajtókkal minden! csak hoyg miközbe néztem a facebookot, be volt ragadva úgy a játkban hogy hátra mennyen.. Vsiszamegyek, fordulok össz vissz hogy mivan, és nem találom. ÉS észrrevettem hogy hátra mentem.. És most nem tudom merre mennyek stb.. Hogy tudok oda jutni a cuccaimhoz??2012. szept. 24. 20:30
11/13 Beni1999 válasza:
Ja hát akkor már fújhatod. Lementél a játék térképéről, visszajutni szinte lehetetlen. Egyetlen esélyed az hogy követed hogy honnan jöttél (Milyen nyomokat hagytál magad mögött, vagy miket láttál amire emlékszel). De ha kreatív módban vagy, talán nagyobb esélyed van. Ja és van iránytű is.
12/13 anonim válasza:
Vagy tedd fel a mappot én meg megnézem lehet-e valami tenni..
13/13 A kérdező kommentje:
beszarád és megtaláltam véletlen :DD, megyek fel mivel kemencét tesztelek, és úgy látszik jól dobott le, nézek körbe, nagy falat látok de giga nagyot, és felismertem :D és oda mentem az is! :D
2012. nov. 11. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!