Ismertek ingyen letölthető programot animáció készítéshez?
Figyelt kérdés
amit lehetőleg könnyen is lehet kezelni, de örömmel venném azt is, ha ajánlanátok bármit, lehet 3D-s is, rajzfilm készítéshez kell.2012. szept. 20. 18:13
1/6 anonim válasza:
2D-s animációhoz GIMP és Photoshop is elég, de természetesen meg kell tanulni a használatukat, nem jön csak magától...
2/6 A kérdező kommentje:
ez igaz. én paint-et használok.
3D-shez tudsz valamit:D?
2012. szept. 22. 19:39
3/6 anonim válasza:
3D max, vagy ilyesmi, talán Blender...
4/6 KoRn III válasza:
a 3d és a blender rohadt összetett progik, szerintem te inkább a (pivot)-ot keresed... könnyebb kezelni mint a paintot, és kis gyakorlattal elég jó animációkat lehet rittyantani... torrent-ről vagy google-ról is le lehet tölteni
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, letöltöttem, tényleg könnyű kezelni, bár nagyon szokatlan, nehezen lehet olyan figurákat készíteni, mint painton, de remélem, ha belejövök olyan lesz:)
2013. febr. 4. 20:40
6/6 KoRn III válasza:
nincs mit :) amúgy ha kell előre megtervezett 1700 figura, akkor tudsz letölteni.. :) ha tudod kezelni a torrent-et, akkor onnan le lehet tölteni egy ilyen kiegészítőt hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!