Mi a véleményetek erről a blogról? Tumblr
A Te Tumblröd, úgyis megtalálja, akinek tetszik. Itt felesleges kérdezed. Nem arra van a Tumblr, hogy másoknak tetsszen.
Most mondhatom, hogy nekem szvsz nem tetszik, nem kezdesz sokat a véleményemmel, tekintve, az én blogom és a te blogod ég és föld.
S@jtfül: igen, én sem értettem addig, amíg fel nem regisztráltam az oldalra. Azt gondoltam, mekkora hülyeség, de azért ki kell mindent próbálni... aztán ott ragadtam, és ma már nincs olyan nap, hogy ha tehetem, ne néznék fel. És hogy miért? Mert a kedvenc színészeimről, sorozataimról ott találom meg a legfrissebb információkat, hidd el, saját tapasztalat: rajongói oldalakra (külföldire is) minden csak tumblr után kerül fel, onnan tudom, mert én is szerkesztek egy ilyet. Ráadásul vannak rajta gyönyörű, egyáltalán nem átlagos képek (pl. van egy blogom, ami viktoriánus/történelmi dolgokra specializálódott). Az emberek követnek, rebloggolják azt, ami nekik tetszik, és így mindenkinek más oldala van, ami a személyiségüket tükrözi.
És ami engem illet, szívesebben megyek fel Tumblr-re, mint Facebookra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!