Vidámparkban nem eshet le a szemüveg/sapka?
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 17:45
1/9 anonim válasza:
de. főleg ha olyanokra ültek fel, amikkel fejjel lefele is lógatnak
2/9 anonim válasza:
Neeem, dehogy... a Vidámpark területén nyilván másként hat a gravitáció, mint a Föld egyéb helyein :)
3/9 anonim válasza:
A barátnőmnek le kellett vennie a szemüvegét a lefelé lógatosoknál.
4/9 anonim válasza:
Én a hullámvasúton ültem, mikor frankón lerepült a baseballsapim... Aztán a következő körben a kezelőnek meg kellet állítania a kocsikat, és lehalászta szegény sapimat az egyik magas lejtő tetejéről...
Szóval saját tapasztalatból tudom, hogy de igen, leeshet. Simán. XD
5/9 anonim válasza:
jaja persze hogy leeshet. ugyhogy szerintem tedd el a táskádba.(vagy fogd a kezedbe)
6/9 A kérdező kommentje:
csak akkor semmit sem látok belőle, élmény lesz
2009. júl. 31. 20:05
7/9 tade válasza:
Esetleg erre az alkalomra hasznalhatnal kontaklencset...
8/9 anonim válasza:
Nekem a Vidámparkban,a T-rexen lerepült a papucsomXDAmugy sok mindenen elveszik tőled a sapit,papucsot,táskát...Erre is válaszoljatok: http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__34..
9/9 anonim válasza:
én le szoktam venni a kukkert,az élmény nem romlik,sőt talán még parásabb,h nem látok rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!