Szerintetek nem gond, ha 18 év alatt vagyok?
CSak az a baj, hogy a felsorolt szórakozóhelyek közül pár szabályzatában benne van, hogy 18 év alatt nem mehetünk be..
És ha gy lesz, akkor mit csinálok ott egyedül?
És nálatok (ha volt), ki volt a partyszervező?
Mi a Boom Party felé hajlunk. Szerintetek milyen?
második vagyok.
nekünk az előző években boom volt, és egy kalap kakinak bizonyult, idén a mi afterünkre ezért mást választottunk, a Promnight szalagavató afterpartyt, nagyon jó ajánlatot kaptunk: egy ezres a 12. évfolyamnak, amiben benne van, hogy partybusz visz minket a szalagavatótól az after helyszínéig, lesz egy VIP terem csak nekünk, kapunk taxi kedvezményt, többféle italkedvezmény lesz, a legtöbb jegyet eladó osztály kap jägervonatot, és egy órakor ingyen pezsgő az évfolyamnak:) szóval ez elég király így, szerintem nézzetek utána:)
Hát ez tényleg elég jól hangzik!
Főleg úgy, hogy mi is egy 1000-es fozettünk volna, de ebbe nem volt a partybusz, amiért külön kellett volna fizetnünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!