Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért kér minden meleg fiú...

Miért kér minden meleg fiú tőlem képet?

Figyelt kérdés
Én is meleg vagyok. Azok a melegek akikkel ezen az oldalon beszélgetek, állandóan kérnek rólam képet, de én csak beszélgetni akarok! Ahhoz minek kép? Nektek is ennyire fontos a beszélgetéshez?

2012. szept. 13. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
szia, küldesz képet? én is meleg vagyok :)))
2012. szept. 13. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
valamire nekik is ki kell csapni érted .. xd
2012. szept. 13. 16:47
 3/6 A kérdező kommentje:

De pont azért tettem fel a kérdést, mert nem küldök senkinek és nem értem minek az, ha csak beszélgetünk!?

2. válaszoló:

Az is lehetséges. :)

2012. szept. 13. 16:51
 4/6 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván látni akarja, hogy ha már beszélget veled, és te is meleg vagy hozzá hasonlóan, akkor érdemes jobban megnéznie magának. Igazából szerintem egyértelmű, hogy lesznek ilyen kérései is az illetőnek, akivel levelezel. És természetesen megmondhatod neki, hogy nem kívánsz képet küldeni, gondolom nincs semmi további következménye. Én is szeretek képet látni a személyről, akivel éppen beszélek, de ha megmondja nekem, hogy bocs, nem, akkor én meg mondom, hogy tök okés.^^
2012. szept. 13. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

Hát hogyha sokáig beszélsz vkivel érthető h akar képet

de ha az elején kijelented h nem akarsz párkapcsolatot hanem csak beszélgetni, és így sem fogja fel, akkor hülye

2012. szept. 14. 10:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben semmi rossz nincs. Teljesen jogos, hogy akivel beszélgetni akarnak azt látni szeretnék. Én is kérnék képet, minden hátsó szándék nélkül. Szimplán érdekelne, hogy ki az akivel beszélgetek.

A normális értelemben vett beszélgetéskor, amikor két ember személyesen van jelen és nem virtuálisan akkor is látják egymást. Gondolom te se takarod el az arcod, ha a barátaiddal beszélsz a suliban. De lehet nincs igazam.

23 meleg F.

2012. szept. 14. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!