Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért nem hív el mindig bulizni?

Miért nem hív el mindig bulizni?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, akin nem tudok kiigazodni. Gyakran van, hogy ő ír rám, és elhív bulizni, de olyan is van, hogy látom az MSN kiírását, amin látszik, hogy buli lesz, és akkor nekem kell ráírnom, hogy megkérdezze, hogy van e kedvem jönni... Múltkor ő írt rám, de ma megint láttam az erre utaló kiírást, és nem írt rám. Régóta ismerjük egymást, és gimnáziumban is nagyon jó barátok voltunk. Ennek ellenére létezik, hogy néha ennyire nem kívánja a társaságom?!(F)

Nálatok, hogy szokott ez működni?!

2009. júl. 29. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
nyugiimár:D ha nem best friend, akkor természetes, h nem mindig veledmeegy..
2009. júl. 29. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:

vagy arra vár, hogy vedd természetesnek, hogy jössz te is,

szólj hogy menni akar

és hivd el el te is őt.

2009. júl. 29. 21:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát épp ez az, hogy én őt a legjobb barátaim közé sorolom, akikben bármikor megbíznék, és szerintem rá most is bármikor számíthatnék. Meg amikor találkozunk, akkor tök jól elvagyunk, mint régen, és ugyanúgy beszélünk személyesebb dolgokról. Volt egy idő, hogy egy ideig nem találkoztunk, főleg sulim miatt is, de most megint gyakran találkozunk, már jó ideje. De ezen valahogy nem tudok napirendre térni...
2009. júl. 29. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!