Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Csak én utálom mikor egy...

Csak én utálom mikor egy fantasy rajzon a nőnek bikini méretű páncélja van?

Figyelt kérdés

Most komolyan XD Csak olyan képeket látni ahol az állítólagos harcos csaj tangában és melltartóban flangál.

Én vagyok az egyetlen akinek felrobbannak az agytekervényei a brutális mennyiségű logikátlanságtól?Védjük a mellbimbót,ne a létfontosságú belső szerveket?Vigyázzunk a nunira,tuti belehalsz ha eltalálják?Arról nem is beszélve hogy csak még jobban kiemeled a fémbugyogóval?

Még akkor is ha nem csak alsónemű látható rajta,valamiért MUSZÁJ fedetlenül hagyni a kebleket.Naná!Semmi nem akar majd szíven és/vagy tüdőn döfni,nyugodtan villogtasd a dudákat!Nem veszélyes!

De most komolyan,miért?És titeket nem idegesít?

2012. szept. 7. 19:12
 1/8 chrishu ***** válasza:
Engem is idegesít. Egy élőszereplős fantasyba még elmegy de tényleg elég nagy hülyeség. Férfiaknak meg mi lesz? Boxerpáncél és póló nélküli harc?
2012. szept. 7. 20:05
 2/8 anonim ***** válasza:
XD ez kemény, mármint ahogyan leírtad XD, brutális
2012. szept. 7. 21:28
 3/8 A kérdező kommentje:

1.BoxerpáncélXD Lassan már tényleg ott tartunk,elszexualizálják a fantasy világot!D:>

Nem értem hogy képes az ember olyasmit is így megszexesíteni ami tele van vérben és gennyben tocsogó gurgulázó 10 lábú 50 szemű 100 méteres emberevő kannibál sátánivadékokkal.És a legfontosabb drámai kérdés:Miért?

Óóó mondd miért?

2. Ezt bóknak veszemXD

2012. szept. 8. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
azért mert ezek a történetek 140% ban férfiaknak íródtak és mi férfiak már csak ilyenek vagyunk.
2012. szept. 24. 21:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát ezt azért sejtettemXD De gondolom azért te is látod a logikai defektet.

Úgy értem,nekem is meglehetősen imponál ha egy kigyúrt harcos félpucéron lebirkózik egy vérfarkast,de azért tudom hogy a bőre és a szervei általában nem golyóállóak.Általában.Így egy idő után elég komikus jellegű lesz ez a folyamatos villogtatás.

(És szerintem azért már nem 140 százalék az,max 70:D)

2012. szept. 25. 22:21
 6/8 anonim ***** válasza:
azt nem neveznéd logikai defektnek, hogy vérfarkassal küzd? oké tegyük fel, abban a világban ahol a történet játszódik létezik. szimpla ember a szereplő? ha igen akkor hogy birkózza le azt a vérfarkast? ha nem szimpla ember (tehát vannak olyan képességei mint egy átlag embernek) akkor megvan a válasz. nincs szüksége vértekre, hiszen olyan ügyes/erős hogy simán legyőzi ilyesmik nélkül is.
2012. szept. 26. 20:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Valahol igazad van,de én mos arról beszélek hogy komolyan "elszexualizálják" a dolgokat.Csak azért teszik ki a nő kebleit hogy láthassuk.Nem azért mert olyan erős.Hány olyat láttál már hogy(véletlen példa)hatalmas varázslónő/angyal állig felfegyverkezve,de mégis libegő mellekkel vonul csatába?Vagy egy teljesen sima ember ugyan ebben a kontextusban?

Ne érts félre,tudom hogy a legbátrabb az aki védtelenül is harcba meri vetni magát,de amiről én beszélek ez bőven túl van már ezen.

A logikátlan fantasy laikusan igaz,ha így vesszük az egész logikátlan,de most arról van szó hogy mi van a műfaj körein belül.A Dr.House is lehetne logikátlan,hisz ennyi bonyolult orvosi rejtéllyel egy emberöltő alatt az ember egyszerűen nem találkozhat.De mégis szeretik,mivel megvan a maga világa,az orvosi sorozatok ilyenek.Az orvosi sorozatok keretein belül ez logikus.

A fantasy keretein belül a vérfarkasok/egyebek logikusak.De a nudizás?Az nem az.A kérdésben leírtam miért...

Azt mondom,hogy nem feltétlen kell feleslegesen pucérkodni/szexiskedni egy fantasyban hogy jó és olvasható/nézhető legyen.Mert vannak akik ezt jól megvalósították(pl.: Darren Shan)szóval miért lenne muszáj mégis beletenni?Tudom hogy jól néz ki,meg minden,de meglehetősen szórakoztatónak tartom...

2012. szept. 27. 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
azért teszik bele, mert ez kell a többségnek. a rádióban is azért megy az a sok szenny, mert a legtöbb tini (sajnos) ezt szereti, ezt akarja hallani. tudom ez demagóg, de hidd el végtelen számú példát tudnék még neked felsorolni a zenén kívül. egyerűen ettől lesz még népszerűbb a történet.
2012. szept. 27. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!