Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a rajzaimról?

Mit gondoltok a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Itt megnézhetitek őket:

[link]

Úgy egészében tetszik/nem tetszik? miért?

Melyik tetszik legjobban? miért?

Mellékesen: Nem másoltam mindet, hanem előtte való "memorizálás után készültek"!

Lehetőleg minnél több választ is várok!

2012. szept. 6. 18:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jó rajzok ügyes vagy
2012. szept. 6. 18:30
 2/13 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy nagyon.:) Nekem nagyon tetszenek a rajzaid. A Simba and Timon on Pumba - a legjobb szerintem.
2012. szept. 6. 18:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Szépek!

Legjobban az első és a második tetszik.

2012. szept. 6. 20:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, van benne munkám...
2012. szept. 7. 13:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Mangakának születtél !:D

Miértnem próbálsz anime karaktert lerajzolni :D

Brutálisan jól rajzolsz amúgy

Bár én születtem volna ilyen tehetségekkel , rég mangaka lennék :S!

2012. szept. 8. 18:46
 6/13 halibel ***** válasza:

Én is egyből a mangakára gondoltam :D

Ügyes vagy :)

2012. szept. 8. 19:02
 7/13 A kérdező kommentje:

Igazából ez összetett. Na jó mégsem...

Ééén nem bírom az animet, a mangát és annyira nem is vagyok benne járatos... Én inkább vagyok a hagyományos rajzoló, mint ilyen "érdekes újításokkal (és hajakkal :D)" foglalkozó. Amúgy már baráti körből is mondták (néhány jobb rajzoló aki rajzol mangát vagy animet), hogy ki kéne próbálnom, de nekem sosem volt ez kedvemre...

Mindig is szerettem egy bizonyos témakörben rajzolni és az utóbbi 1-1,5 évben pedig a Disney-t választottam témakörül, a járművek mellett, de abban még kell fejlődnöm, mivel nem nagyon szeretek vonalzó és egyéb eszközökkel dolgozni (más szóval inkább szeretek szabadkezesen)...

2012. szept. 8. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
mivel csinálod?:)
2012. szept. 8. 19:43
 9/13 A kérdező kommentje:

Egyszerűen Gimp 2.6-tal és egy Genius MousePen i608x digitális rajztáblával (bár utóbbival nem vagyok nagyon megelégedve, a következő Wacom tábla lesz).

A Sketch-ekhez sima Ecsetet és Radírt használok.

2012. szept. 8. 19:49
 10/13 A kérdező kommentje:
Ja, és még hozzáfűznivalóm: A Disney állatokkal kapcsolatos filmjei stílusát vettem át és rajzolom, mert a pénzes hercegek és hercegnőktől hasonlóan távol maradok mint a mangától és animetől :D!
2012. szept. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!