Mit gondoltok a rajzaimról?
Itt megnézhetitek őket:
Úgy egészében tetszik/nem tetszik? miért?
Melyik tetszik legjobban? miért?
Mellékesen: Nem másoltam mindet, hanem előtte való "memorizálás után készültek"!
Lehetőleg minnél több választ is várok!
Szépek!
Legjobban az első és a második tetszik.
Mangakának születtél !:D
Miértnem próbálsz anime karaktert lerajzolni :D
Brutálisan jól rajzolsz amúgy
Bár én születtem volna ilyen tehetségekkel , rég mangaka lennék :S!
Én is egyből a mangakára gondoltam :D
Ügyes vagy :)
Igazából ez összetett. Na jó mégsem...
Ééén nem bírom az animet, a mangát és annyira nem is vagyok benne járatos... Én inkább vagyok a hagyományos rajzoló, mint ilyen "érdekes újításokkal (és hajakkal :D)" foglalkozó. Amúgy már baráti körből is mondták (néhány jobb rajzoló aki rajzol mangát vagy animet), hogy ki kéne próbálnom, de nekem sosem volt ez kedvemre...
Mindig is szerettem egy bizonyos témakörben rajzolni és az utóbbi 1-1,5 évben pedig a Disney-t választottam témakörül, a járművek mellett, de abban még kell fejlődnöm, mivel nem nagyon szeretek vonalzó és egyéb eszközökkel dolgozni (más szóval inkább szeretek szabadkezesen)...
Egyszerűen Gimp 2.6-tal és egy Genius MousePen i608x digitális rajztáblával (bár utóbbival nem vagyok nagyon megelégedve, a következő Wacom tábla lesz).
A Sketch-ekhez sima Ecsetet és Radírt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!