Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Jön valaki az augusztusi...

Jön valaki az augusztusi COSPLAY-re? Mire számíthatok?

Figyelt kérdés

igazából én még sose voltam,nem is nagyon vagyok otthon az anime/manga világában,de 2 bartánőm nagyon szereti ezeket.és ők igyekeznek bevezetni ebbe a "világba"..egyelőre nem vagyok nagy fan,de igyekszem nyitott lenni.az egyik barátnővel most felmegyek augusztusban,mert megígértem..de kicsit tartok tőle..most nem fogunk beöltözni se,majd tavasszal megyünk olyanra is..

vajon élvezni fogom?mire lehet számítani?jó a hangulat?nem hülyeség odamenni így h.viszonylag kezdő vagyok?

2009. júl. 27. 19:50
 1/7 A kérdező kommentje:
#barátnőm
2009. júl. 27. 19:51
 2/7 A kérdező kommentje:
egyáltalán lehet úgy odamenni, ha nem öltözünk be?
2009. júl. 27. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez animecon,nem csak cosplay.

Nem kell beöltözniXDNah szépen is néznétek ki,ha midnenki felöltözne és úgy vonulna végig pesten.Én nem magyek mert soka tini pica,akik csak verik magukat arra h megnéztek vagy 300 animét,de egyiknek sme értik a lényegét.

PErsze menj,bár érteni nem nagyon fogod,a fél brancsot hülyének fogod nézni h beöltözött,amúgy cuki cuccokat lehet kapni stb:)

Én sem voltam még de tom mi van ott.Menj nyugodtan...Lehet szembetalizol Steiner kristóffal,vagy Márkkal,mert ők is anime rajongók,vagyis egy-egy animét szeretnek:D

2009. júl. 27. 21:55
 4/7 A kérdező kommentje:

értem,köszi

tényleg kicsit távol áll tőlem ez a dolog,de nem akarok elzárkózni semmi elől.a barátnőim körében gyakori téma ez a világ,nem szeretném "kívülállónak" érezni magam)

majd igyekszem lazulni:)

2009. júl. 28. 07:08
 5/7 anonim ***** válasza:
én elmennék ha tudnék
2009. júl. 29. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Figyelj csak drága.Semmi sem kötelező,attól,hogy barátnőid oda-vissza vannak a témáért neked még nem kötelező.Hiszen pont ettől vagyunk olyan egyediek és különlegesek,hogy nem egyformán érdekelnek minket a dolgok:)A barátságot nem az alapozza meg,hogy egyforma az érdeklődési körötök,de ha úgy gondolod érdekel az animék-mangák világa hát hajrá.

Hallgathatsz rám,nem vagyok már kamasz:)

Mellesleg nem nagy cucc az animecon,de persze menj el és nezelődj,háthaa lesz valami kedvedre való:)

2009. júl. 29. 18:09
 7/7 A kérdező kommentje:

köszi.igazából én is 20 múltam,tehát én se vagyok kamasz.

de elég visszafogott,hallgatag,szótlan típus vagyok.nem az a nagyon bevállalós,bulizós típus.pedig már fősulis vagyok..

végülis a 2 legjobb barátnőm is hasonló habitusú,ezért jól megvagyok velük.

de ők rengeteget beszélnek erről a témáról,(talán picit tapintatlanok is,csak nem veszik észre),hiszen akkor is erről megy a témázás,ha én ott vagyok,..olyankor néha hülyén érzem magam,csak ciki lenne szólni.

szóval nem szeretnék ebből se kimaradni,legalább adok egy esélyt a dolognak,alkalmazkodom.:)

meghát végülis az a lényeg h.együtt töltjük azt a napot is,nyáron úgyis alig tudtunk találkozni,(távolság,munka miatt).szóval köszi a jótanácsokat.azért remélem jól sül el a dolog,de nem lesznek túl nagy elvárásaim,akkor nem is koppanhatok.)

2009. júl. 29. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!