Jön valaki az augusztusi COSPLAY-re? Mire számíthatok?
igazából én még sose voltam,nem is nagyon vagyok otthon az anime/manga világában,de 2 bartánőm nagyon szereti ezeket.és ők igyekeznek bevezetni ebbe a "világba"..egyelőre nem vagyok nagy fan,de igyekszem nyitott lenni.az egyik barátnővel most felmegyek augusztusban,mert megígértem..de kicsit tartok tőle..most nem fogunk beöltözni se,majd tavasszal megyünk olyanra is..
vajon élvezni fogom?mire lehet számítani?jó a hangulat?nem hülyeség odamenni így h.viszonylag kezdő vagyok?
Ez animecon,nem csak cosplay.
Nem kell beöltözniXDNah szépen is néznétek ki,ha midnenki felöltözne és úgy vonulna végig pesten.Én nem magyek mert soka tini pica,akik csak verik magukat arra h megnéztek vagy 300 animét,de egyiknek sme értik a lényegét.
PErsze menj,bár érteni nem nagyon fogod,a fél brancsot hülyének fogod nézni h beöltözött,amúgy cuki cuccokat lehet kapni stb:)
Én sem voltam még de tom mi van ott.Menj nyugodtan...Lehet szembetalizol Steiner kristóffal,vagy Márkkal,mert ők is anime rajongók,vagyis egy-egy animét szeretnek:D
értem,köszi
tényleg kicsit távol áll tőlem ez a dolog,de nem akarok elzárkózni semmi elől.a barátnőim körében gyakori téma ez a világ,nem szeretném "kívülállónak" érezni magam)
majd igyekszem lazulni:)
Első vagyok.Figyelj csak drága.Semmi sem kötelező,attól,hogy barátnőid oda-vissza vannak a témáért neked még nem kötelező.Hiszen pont ettől vagyunk olyan egyediek és különlegesek,hogy nem egyformán érdekelnek minket a dolgok:)A barátságot nem az alapozza meg,hogy egyforma az érdeklődési körötök,de ha úgy gondolod érdekel az animék-mangák világa hát hajrá.
Hallgathatsz rám,nem vagyok már kamasz:)
Mellesleg nem nagy cucc az animecon,de persze menj el és nezelődj,háthaa lesz valami kedvedre való:)
köszi.igazából én is 20 múltam,tehát én se vagyok kamasz.
de elég visszafogott,hallgatag,szótlan típus vagyok.nem az a nagyon bevállalós,bulizós típus.pedig már fősulis vagyok..
végülis a 2 legjobb barátnőm is hasonló habitusú,ezért jól megvagyok velük.
de ők rengeteget beszélnek erről a témáról,(talán picit tapintatlanok is,csak nem veszik észre),hiszen akkor is erről megy a témázás,ha én ott vagyok,..olyankor néha hülyén érzem magam,csak ciki lenne szólni.
szóval nem szeretnék ebből se kimaradni,legalább adok egy esélyt a dolognak,alkalmazkodom.:)
meghát végülis az a lényeg h.együtt töltjük azt a napot is,nyáron úgyis alig tudtunk találkozni,(távolság,munka miatt).szóval köszi a jótanácsokat.azért remélem jól sül el a dolog,de nem lesznek túl nagy elvárásaim,akkor nem is koppanhatok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!