Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy kell órarendet csinálni?

Hogy kell órarendet csinálni?

Figyelt kérdés

saját képből szeretnék nekem + a bnőmnek órarendet készíteni. milyen programmal, illetve hogyan kell??

már 2 ilyen kérdést is kiirtam, mind 2őre válaszoltak, hogy ők megcsinálják nekem, de nem írnak vissza..már több mint 1 hete. légyszi csak az írjon, aki legalább válaszolni tud!:)

2012. szept. 1. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Excelben tudod a táblázatkezelőben megszerkeszted az órarendet majd beszúrsz egy hátteret amit utána a táblázat mögé helyezel a betűket kiélesíted vagy sötétíted a képnek megfelelően és ennyi. Én sokszor csináltam már ilyet magamnak. Én megcsinálnám neked, de sajnos nincs rá időm, de ha meg akadtál valahol akkor nyugodtan írhatsz abba szívesen segítek.
2012. szept. 1. 11:28
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm.:) megpróbálom.:)
2012. szept. 1. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!