Skrillex lassan de biztosan kimegy a divatból?
Figyelt kérdés
én nem divatból hallgatom, hanem mert bejön a stílusa, de ahogy észrevettem, azok akik divatból hallgatják, azok egyre kevesebben vannak. Ki(k) vette/vették át a helyét?2012. aug. 31. 18:20
1/6 anonim válasza:
Igen ezt én is észrevettem. Mintha kicsit tűnnének el a divat skrillex rajongók. De ez szerintem nem is baj. Hiszen az alap mag akik tényleg szeretik a zenéjét (mint te vagy én bár én inkább már rajongó vagyok mer skrillexes pólóm is van :D) azok meg fognak maradni. És ez szerintemígy van rendjén. Egy ilyen különleges előadónak ne legyenek divatrajongói. Azok maradjanak meg az ilyen david guetta féleségeknek. Akit csak azert hallgatnak mer más is hallgatja aztán semmi extra ni
3/6 anonim válasza:
Igen, megy ki az elektronikus zene a divatból, hogy ez baj, vagy nem? Döntse el mindenki, maga!
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok, Bocsi annak, aki szereti!!
6/6 chrishu válasza:
Kezd kimenni, igen. és ez JB-re Flour-ra SP-re és az LMFAO-ra is vonatkozik. De gondolom a fanok örülnek neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!