Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Facebook beállította magától...

A Facebook beállította magától a timeline-t, de én töröltem. Vissza lehet valahogy állítani idővonalra?

Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 13:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenkinél átáll idővel idővonalra ás nem lehet visszaállítani !
2012. aug. 30. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:
tudom,nekem is átváltott,de meg lehetett csinálni,hogy én a régi típusú adatlapot lássam..de most meg vissza kéne állítani idővonalra.lehet valahogy?
2012. aug. 30. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Kattints a get timeline gombra alul.

2012. szept. 1. 01:18
 4/8 A kérdező kommentje:
mondom..már be van állítva,úgy hogy mindenki idővonalnak látja az adatlapomat,csak én nem.és most meg azt kellene visszaállítani hogy én is annak lássam.
2012. szept. 1. 20:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nézd meg, ha a "Get Timeline" gomb zöld, akkor még nincs tmeline-od. Hogy tudtad megcsinálni, hogy a régit lássad?
2012. szept. 2. 14:02
 6/8 A kérdező kommentje:

nem zöld..azt írja ki hogy már beállítottam egyszer

http://www.youtube.com/watch?v=ow9EKrHaeBM :)

2012. szept. 3. 16:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, ez csak egy bővítmény. Chromenál eszközök > bővítmények, Firefoxban eszközök > kiegészítők > bővítmények-nél kikapcsolod vagy törlöd.
2012. szept. 4. 13:49
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:))
2012. szept. 4. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!