Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Urbán Ildikótól szeretnék...

Urbán Ildikótól szeretnék kérdezni. Ő reklámozza az advil ultrát. Hogyan, hol tehetem ezt meg? (Nem szórakozás! )

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 08:31
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
az "l" betű kimaradt bocsi.
2009. júl. 27. 08:31
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a kérdés lényegét...

1. Azt gondolod, hogy személyesen Urbán Ildikó itt van az oldalon?

2. Mit szeretnél megtenni?

3. Ha nem szórakozás, akkor miért nem az "Egyéb" kérdések közé tetted fel?

2009. júl. 27. 11:03
 3/17 A kérdező kommentje:

1, Nem, nem gondolom azt

2, A kérdésban benne van

3, Mert itt láttam jónak

Ha nem érted a kérdést, akkor nincs mire választ írnod szerintem! De köszi ne rágódj rajta tovább már megvan amit akartam!

2009. júl. 27. 13:05
 4/17 anonim ***** válasza:
attól aki művelődésszervező?
2009. júl. 27. 14:49
 5/17 anonim ***** válasza:
14:49-es vagyok.ő igaziból nem létezik,(nem ez a neve+foglalkozása)csak reklámszereplő.ha meg a színésznőtől kérdeznél,arról fogalmam sincs,hogy találhatnád meg.:(
2009. júl. 27. 14:55
 6/17 anonim ***** válasza:

még mindig ugyanaz vagyok:

[link]

ennyit találtam róla...ezek szerint mégiscsak ez a neve..sokat itt se tudsz meg róla,de ez már valami...esetleg a modellügynökséggel(contactmodels) fel tudod venni a kapcsolatot,bár nem hiszem h.kiadnak adatokat...de hátha..

2009. júl. 27. 15:03
 7/17 anonim ***** válasza:

még mindig én!

MEGTALÁLTAM:IWIWen!

összetett keresőbe írd be h.Urbán Ildikó és a korhoz h.32(mivel 77-es születésű.)

2 talállat lesz,a budapestit kiválasztod és kész:)amúgy MTV-nél szerkesztő-riporter:)

remélem nem lesz gond neki ha zaklatod:)

sok sikert!

2009. júl. 27. 15:11
 8/17 anonim ***** válasza:
#találat
2009. júl. 27. 15:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek! Nem fogom zaklatni, egyetlen kérdésem lenne hozzá és ennyi. Ha ír ír, ha nem, nem. Muszáj, hogy kiderüljön egy dolog amire kizárólag ő adhat választ!
2009. júl. 27. 16:29
 10/17 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mi az,amit kérdeznél? csak kiváncsiság.amúgy az összes választ én írtam,(a 2.tól kezdve)csak ilyen darabokban sikerült bocsi.:O
2009. júl. 28. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!