Vámpirók léteztek? Vagy vannak?
Figyelt kérdés
aki tud valamit az Írja le ide vagy küldjön oldalt mert ki2012. aug. 26. 22:28
1/10 anonim válasza:
Ez hülyeség .. Románok mondják nagyon hogy hisznek bennük .. persze , mert jó drágán eladják a Mina Tepes-es pólókat meg vámpiros fancuccokat .
Ez olyan mítosz kb mint magyarországon a 4es metró.
2/10 fairi1 válasza:
Hiányzott ez a kérdés, már két hete nem tették fel.
Van aki hisz bennük, vannak sokkal többen akik nem.
legtöbb fórum ami a témával foglalkozott már régesrég behalt.
pl
ha neten beírod a szót, ezerszámra fog kiadni fórumokat és oldalakat
3/10 A kérdező kommentje:
oké kösziii ez a téma nagyon feleltete az érdeklödésemet lehet hogy egyesek szerint hülyeség de szerintem nem aki még tud valami fontosat az Írja le vagy küldjön oldalt
2012. aug. 27. 18:23
4/10 chrishu válasza:
Várj csak megmondom a nagy titkot... Fájni fog az igazság de...
Vámpírok nem léteznek
5/10 A kérdező kommentje:
HÁT gondolom de akkor mért találták volna ki? honan szedték és erdélyben is voltak ijen szokások ...... azt halotam de ki hisz benük ki nem én ck kivancsi vok ( hejesirast ne nézd nem figyelek rá )
2012. szept. 21. 18:20
6/10 chrishu válasza:
Van egy betegség amitől sápadt és hófehér bőrű leszel. Valószínűleg azt hitték az ilyen betegségben szenvedőkre, hogy nem e világról valók.
7/10 A kérdező kommentje:
ez már valószinüb
2012. szept. 21. 18:31
9/10 chrishu válasza:
Affene sok volt a Gyűrűk ura :D
10/10 A kérdező kommentje:
hát halod xd
2012. szept. 21. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!