Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik részekbe szerepel...

Tori-chan kérdése:

Melyik részekbe szerepel Itachi a Narutoban?

Figyelt kérdés
A Naruto shippunnden-ben melyik részekbe szerepel Uchiha Itachi? A halála előtti részek is érdekelnek, de főleg a halála és feltámasztása utániak.
2012. aug. 22. 01:02
 1/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 22. 14:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Megnéztem az oldalt, de ott sehol nem találom melyik részekbe szerepel. Merre keressem?
2012. aug. 22. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Sima Naruto

81.rész

82.rész

83.rész

84.rész

85.rész

129.rész

130.rész

131.rész

Naruto Shippuden

12.rész

13.rész

14.rész

15.rész

aztán még 134től 144-ig ha jól tudom

2012. aug. 23. 00:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ^^ :)
2012. aug. 23. 16:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat félreolvastam a kérdést, nem vettem észre h az animére kérdezel hanem a mangára.

mivel az elöttem szóló már meválaszolta a kérdésed nem töröm magam annyira.

Egyébként az oldal legalján: references -> megadja a mangának a számát, ugyanezen az oldalon a Chaptes menüpont alatt vannak a mangák felsorolva, mindegyiknál van hivatkozás h az melyik animében van ( az animéknél meg h melyik mangában)+ csilliárdnyi info narutorol ezen a wikián lelhető fel.

dattebayo :)

2012. aug. 23. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!