Milyen hip-hop táncsulikat ismertek? és hol vannak ilyenek?
Sziasztok! Én is tudok egy szupi helyet, a XIII. kerületben a Creative Dance. Nagyon jó arcok járnak oda, és az edzők is figyelmesek!
Bébé
New Dance World a legjobb! van weboldala is: www.newdanceworld.com
Érdemes megnézni!
Ez Vecsésen és Lőrincen van.Van többféle csoport kicsik-nagyok,haladó-kezdő.
Dinamikus táncokat oktatnak.
Nekem a Jamland-el az a bajom hogy a táncok lassúak és nicsenek kidolgozva,a zenék nincsenek összevágva és egyféle zenére táncolnak.Én jártam mindkettőbe,tehát összetudom hasonlítani a kettőt és az a benyomásom hogy a New Dance World a legjobb:)Remélem tudtam segíteni a döntésben.:)puszi^^
Még a No Commentet ismerem (www.nocomment.com)... meg a Black time(www.blacktimehiphop.com)
Igen.. a jamland az ilyen sajnos, meg már szerintem nagyon sokan vannak.. én jártam Zuglóba, és annyira kicsi a terem, hogy nemtudok lépni sem, mert rálépek a másikra...:/
szóval jamland már túlzsúfolt lett.
ECDS :)
van sokfelé
pesten ózd eger.....
A Violin Alapfokú Művészeti Iskola alatt "működik" a No Control Dance Group Dunaújvárosban. Azt, hogy még máshol is van e, azt nem tudom sajnos :S
(Amúgy csak a nyáriszünet idejére vannak a csoportok összevonva, amúgy külön vagyunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!