Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hip-hop táncsulikat...

Milyen hip-hop táncsulikat ismertek? és hol vannak ilyenek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 23. 14:14
 1/8 anonim válasza:
Én a Jamlandet ismerem... Az szerintem a legjobb az összes közül... az van Óbudán, Soroksáron, Szentendrén, Csepel-Lőrincen, Vecsés-Lőrincen, Kispest-Lőrincen, Mátyásföldön, Újpalotán, Zuglóban, Kelenföldön, Kistarcsán és Újpesten... Én ennyit tudok... Remélem tudtam segíteni egy kicsit is...:)
2009. júl. 31. 09:11
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D
2009. aug. 3. 17:34
 3/8 anonim válasza:

Sziasztok! Én is tudok egy szupi helyet, a XIII. kerületben a Creative Dance. Nagyon jó arcok járnak oda, és az edzők is figyelmesek!

Bébé

2009. aug. 24. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:

New Dance World a legjobb! van weboldala is: www.newdanceworld.com

Érdemes megnézni!

Ez Vecsésen és Lőrincen van.Van többféle csoport kicsik-nagyok,haladó-kezdő.

Dinamikus táncokat oktatnak.

Nekem a Jamland-el az a bajom hogy a táncok lassúak és nicsenek kidolgozva,a zenék nincsenek összevágva és egyféle zenére táncolnak.Én jártam mindkettőbe,tehát összetudom hasonlítani a kettőt és az a benyomásom hogy a New Dance World a legjobb:)Remélem tudtam segíteni a döntésben.:)puszi^^

2009. okt. 12. 15:05
 5/8 anonim válasza:

Még a No Commentet ismerem (www.nocomment.com)... meg a Black time(www.blacktimehiphop.com)

Igen.. a jamland az ilyen sajnos, meg már szerintem nagyon sokan vannak.. én jártam Zuglóba, és annyira kicsi a terem, hogy nemtudok lépni sem, mert rálépek a másikra...:/

szóval jamland már túlzsúfolt lett.

2009. okt. 13. 14:56
 6/8 anonim válasza:

ECDS :)

van sokfelé

pesten ózd eger.....

2010. febr. 3. 20:23
 7/8 anonim ***** válasza:

A Violin Alapfokú Művészeti Iskola alatt "működik" a No Control Dance Group Dunaújvárosban. Azt, hogy még máshol is van e, azt nem tudom sajnos :S

[link]

(Amúgy csak a nyáriszünet idejére vannak a csoportok összevonva, amúgy külön vagyunk)

2010. júl. 18. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:
bocsi, nem a működiket, hanem az "alatt"-ot akartam idézőjelekbe rakni. Nagyon is működik a csoport :)
2010. júl. 18. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!