Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Vettem egy airsoft-ot, mit...

Vettem egy airsoft-ot, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarok hülyének tűnni, de ezt az airsoftot vettem: [link]

Már bánom hogy amikor rendeltem nem kérdeztem rá, hogy milyen típus, mert az oldalon ez nem igazán derül ki. Mikor megjött azt hittem valami fajantos kis dobozba lesz, mert néztem videókat róla (csak beírtam a tipust) azt hittem valami tokyo marui lesz. Ez meg csak egy hungarocelben volt, nem is ez a baj csak a dobozba nem volt kb semmi leírás csak egy ilyen [link]

én meg nem igazán értek az airsofthoz , csak céllövészetre vettem, de már lehullot a cső végéről a műanyag azt visszaraktam, most meg úgy érzem gyengébben lő. Igazából a két kérdés az lenn hogy az egyik videóban láttám ugyanezt a típust de sokkal több leírás van benne, ezt honnan szerezhetném be? Másrészt a gyengülés az normális?

2012. aug. 17. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát azért kicsit tényleg utána kellett volna nézned, mert amúgy egy Tokyok Marui vmivel több számjegyű, mmint árban. Amúgy maga pisztoly nem számít annyira rossznak nekem volt egy hasonló és céllövészetre tényleg alkalmas.

Amúgy mi tört le vagy esett le? Nem igazán értettem. Tudnál róla képet felrakni? Akkor hátha akkor tudok segíteni. Amúgy hogy tapasztaltad a gyengülést? Mert mondjuk ha már nem visz át egy kartonlapot, akkor tényleg baj van.

2012. aug. 18. 13:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából az történt vele, hogy behúztam ezt a biztonsági pöcköt rajta, odaadtam fateromnak, hogy lőjjön vele párat, csak elfelejtettem szólni a pöcökről, és így lőtt vele ezért már a biztonsági pöcök sem olyan erős. És ekkor nem lehet rendesen felhúzni, mert nem ment vissza a szán és a cső végén egy ilyen műanyag burkolat is lehullot. És igazából nem tudom hogy függ ez össze de ez ahogy idővel jön kifelé a csőröl lő gyengébben.
2012. aug. 19. 23:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát igen a biztosító akkor valószínűleg eltört rajta vagy ha nem is akkor már nem fogja olyan erősen :/

Hát értem végülis ez annyira pontosságát szerencsére nem csökkenti, bár a sima rugós airsoftok amúgy is kicsit jobbra-fel húznak, viszont nem tudom mennyire befolyásolja a megállító erejét.

Viszont még garanciális és ha még nem szedted szét kicserélik, szóval elvileg ha szeretnéd (és még kevesebb mint három hónapja vetted) akkor ki tudják cserélni.

2012. aug. 20. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!