Hogy kell külföldre (Londonban) levelet címezni?
Figyelt kérdés
Egy angol sztártól szeretnék autogrammot kérni. De hogyan? A levél készen van, de fogalmam sincs, hogy hogy írjam rá a címzést. (London, utca, házszám..stb)És ha sima levelet adok fel, küld vissza autogrammot, vagy kell valami bélyeg rá? Tudom, kicsit tudatlan vagyok, de eddig sehol sem találtam értelmes választ rá. Előre is köszönöm! :))2012. aug. 16. 18:52
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy mintha magyar címre küldenéd...
2/3 anonim válasza:
Írd úgy a címet, ahogy adva van (a külföldi címeket mindig úgy szokták feltüntetni, ahogy rá kell írni a borítékra). A válaszborítékra meg a saját címedet, úgy, ahogy itthon is szokás, csak még írd rá azt is, hogy HUNGARY. Meg esetleg az irányítószám elé írd oda, hogy "H-". Ennyi.
A válaszborítékhoz kell valami bón, vagy utalvány, vagy mi, amit a postán kell megvenni és beletenni a borítékba. Gőzöm sincs, hogy pontosan mi a neve, de ha rákérdezel, tudni fogják. Én ilyenkor kint szoktam feladni a levelet, egyszerűbb és olcsóbb. :D Esetleg szerezz angol bélyeget a válaszborítékodra (jelenleg 1,5 font, ha jól tudom), azt ragasszál rá és akkor nem kell plusz köröket futni, csak feladod a levelet zártan külföldre.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, köszönöm, hogy segítettél, nagy segítség volt a számomra!! : )
2012. aug. 21. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!