Legénybúcsús ötletek?!
Voltam mar par legenybucsun es kreativ a fantaziam :) de szeretnek otleteket kerni hatha segitseget meritek beloluk...es olyat olvasok, ami meg nem jutott eszembe.
Raadasul a helyiseget ami eddig volt (pincehelyiseg-pincebuli) lemondtak es nagyon surget az ido...es total spontan fog lenni elvileg a buli.
Ugy ertem ez alatt hogy pecsi ejszakaba nyulos mulatsag.
Nem szokvanyos elmegyunk kocsmazni dolgot akarok, tehat fel kellene dobni vmi maradandoval :)
Kerek ehhez merten javaslatokat :) Pecsiek elonyben...foleg akik ismerik az "extrem" helyeket :)
Eltem en is Pecsen, tehat nem ismeretlen szamomra a kornyek.
Soot a legjobb otletado amit meg is lehet valositani vendegem egy italra :P ott valahol jovo het vegen :P
Nekem elsőre egy lézer-harcos buli jut eszembe. Ott lehet alapozni, aztán át lehet menni máshová őrjöngeni.
Viszont nem tudom Pécsen van-e ilyesmi, én pesti vagyok.
Szuper otlet, hogy valahol orjongjunk egyet ilyen pasis dologgal.
Hmmm paintball az tuti, hogy van...de utananezek.
Milyen ez a lezeres harcosdi igazabol?
Udv
Pisti
Szia!
Mi itt voltunk, kicsit ismerkedhetsz vele az oldalon: [link]
Nagyon jó móka, mindenki kap egy sisakot, meg egy puskát. Két csapat van, az ellenség sisakjára kell célozni, lőni, és ha talált, akkor piros fénnyel világít a lelőtt ember sisakja. Minden játékban van asszem 5 élet, és 100 db "golyó". De igazából bárhogy lehet játszani, beállításon múlik. Annyiban jobb, mint a paint-ball, hogy nem fáj, ha eltalálnak (úgy hallottam a festék töltény találattól még véraláfutásokat is lehet szerezni)
Szóval csak ajánlani tudom, remélem felétek is van ilyen.
Zs.
Talaltam :)
Laser Arena Pecs
Nah szuper...ezt sem tudtam...
Megkerdem a tobbieket es leszervezem :)
Egyebkent a paintballon pont ez a krialy...a veralafutasok utana.
Ugyesnek kell lenni, hogy ne talaljanak el :)
Udv
Pisti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!