Hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát az Xbox 360-an kontrolleren?
Figyelt kérdés
Van egy kontrollerem ami kb 2 hónapos és az egyik gomb(A)már nem úgy működik mint rég,egy kicsit beragad néha.Ha szétcsavarozom meg lehet csinálni?Egyszer sem ejtettem el eddig :(2012. aug. 9. 00:20
1/3 anonim válasza:
Az a baj(nekem is ez volt pont az A)a gomb alatt levő gumin az aktív szenes kis bütyök körbe repedt ill kiszakadt nem nagyon tudsz vele mit csinálni!Nekem is új kontrollert kellett vennem.
2/3 anonim válasza:
Ha 2 hónapos, akkor garanciális.
Vidd vissza, megjavítják, ellenben te nagy valószínűleg csak még jobban elb*szni fogod.
3/3 A kérdező kommentje:
A karra is van gari azt hittem csak a gépre.A microsoftnak jelezzem vagy a boltnak(konzolvilag)ahol vettem?:)
2012. aug. 9. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!