Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ugye milyen jó lett most a...

Ugye milyen jó lett most a Neo FM?

Figyelt kérdés
Végre zene megy rajta, és nem szövegelnek minden szám között folyamatosan sületlenségeket, pl. "Hogy hallgassa a ... rádiót, mert itt csak zene megy!", meg nincsenek azok az agysejt romboló, emberiséget nyomorba döntő reggeli műsorok. Nem sokkal jobb így?
2012. aug. 7. 19:07
 1/3 anonim válasza:
Én ma reggel nem tudtam befogni konkrétan, szal így a legjobb :)
2012. aug. 7. 19:11
 2/3 anonim válasza:

Ha viszont megszűnik a Neo Fm, nem kizárt, hogy a Class Fm monopolhelyzetben lesz, azaz semmilyen rádió nem lesz majd a jelenlegi frekvenciáján.

A jelenlegi jogszabály szerint ugyanis a médiahatóságnak nem kell új pályázatot kiírnia a frekvenciára, semmilyen megkötés nincs arra, hogy hány országos kereskedelmi rádiónak kell lennie. Régebben kettő volt ez a szám.

Egy kicsit ez rossz hír, pedig jó lenne, ha a Sláger rádió visszajöhetne. Bár szerintem nem a pénz, hanem a szórakoztatás a legfontosabb, de ők üzleti szempontból is bizonyítottak, nyereségesre hozták ki a rádiójukat.

2012. aug. 7. 19:42
 3/3 anonim válasza:

Nekem is most tetszik a legjobban!

Egész nap azt hallgatom!

Hogy nem éri meg így vajon nekik?"Semmibe" nem kerül, de mégis sokan hallgatják és a reklám is mehetne közbebőkve néha!

2012. aug. 9. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!