Írna valaki valami jó rémtörténetet?
Legjobb barátnőm mesélte osztálykiránduláson pár éve, és eléggé hatott, mert nem mindenki mert aludni..:D :
"Egyik este ép aludni készültem, kikapcsoltam a tv-t, leoltottam a lámpát és bebújtam az ágyba. Mint mindig, most is alvás előtt gondolkodtam, ábrándoztam, álmodoztam... Már majdnem hogy elaludtam, mikor zajt hallottam a konyhában. Mégpedig egy tányér csempére hullását és összetörését. Nagyon megijedtem. Leszaladtam megnézni, hogy mi történt. Mire leértem, apu már ott volt. A tálalós polcról az összes tányér a földön volt. Gyorsan összetakarítottuk és visszamentünk aludni. Én persze nagyon féltem, nem mertem aludni. Mire visszaértem a szobámba, az ablak tárva nyitva volt, pedig jól emlékszem, hogy becsuktam.. Újra becsuktam. Lefeküdtem. Egyszer csak lecsúszott minden ok nélkül a takaróm a földre. Visszahúztam, és újból csak lecsúszott. Kezdtem sejteni, hogy nem azért van mert az ágy szélén vagyok. Lassan már sírva szaladtam át anyuék szobájába, ám amikor átértem, ők nem voltak sehol. Eltűntek. Ki akartam menni a szobájukból, de az ajtó bezáródott. Az ablak hirtelen kicsapódott. Elment az áram. A vak sötétben remegve botorkáltam. Egyszer csak kopogtak az ajtón. Kétségbeesve kiabáltam, hogy "Ki az?" de nem válaszolt senki. Odamentem az ajtóhoz, az izzadt kezemmel megfogtam a kilincset, szép lassan lenyomtam és kinyitottam az ajtót. Lassan, kicsit nyikorogva nyílott. A sötétben egy fekete alak jelent meg és hirtelen "Wááááááááááááááááá""
A történet vége felé már halkan, izgulósan mesélj, és a "Wááááááááá"-t sikítsd! Akkor tuti megijed mindenki:DD
Remélem tetszik!:D
Jó szórakozást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!