Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nektek milyen vicce, ciki...

Nektek milyen vicce, ciki sztoritok van? :D

Figyelt kérdés
nekem kettő van. az egyik tavaly volt talán. a barátnőmnél voltam, az apukája mondta hogy felmosott, vigyázzunk.hát persze annyira hülyültünk, hogy kiléptem, hason csúsztam, és közbe meg is fordultam. hát szakadtunk a röhögéstől. a másik évzárón volt ugyanazzal a barátnőmmel.mentünk be és aztmondta (miközbe vitték a virágot a hittantanárnak) hogy ő most elmondja a fiúnak hogy szerelmes belé (nekem is ő tetszett) hát nem mondta el, én meg röhöfőgörcsöt kaptam amikor megláttam a fiút.később kiderült hogy egy lány elmondta neki hogy szerelmes vagyok belé.hát magamat ismét :D majd jól elküldtem szegény fiút.. :( :DD
2012. aug. 5. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem keress magadnak barátokat.
2012. aug. 5. 19:38
 2/2 anonim válasza:
A barátnőmmel Erdélyben voltunk és amikor eljött a fürdés idő én zuhanyoztam ő meg a kádban ült. Egyszer arra leszek figyelmes hogy magára húzza a karnist majd behaltam a röhögéstől, de aztán ő röhögött mert én meg elestem a zuhanyzóban. Azóta is azon röhögünk XD
2014. dec. 22. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!