Menjek el a bulijába?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. A velem egykorúak még nagyon gyerekesek, vagy ne legyek rossz, lehet én vagyok a túl hamar felnövő. Vannak 15,16 éves barátaim, nagyon jókat beszélhetünk.... :) mostanában összebarátkoztam egy 18 éves lánnyal, azaz most lesz a 18. szülinapja. ő egy gyönyörű lány... meghivott a bulijára, el is engednek, csak nem tudom, hogy menjek-e el. :( sokkal kisebb, és kövérebb vagyok a többieknél, sőt aztán lehet mennek discoba, és én még nem voltam... nem is táncolok remekül... mentem volna, csak nem volt kivel. az ajándék megvan, meg tényleg tök jófej csajról van szó, nem kérdés, hogy megérdelmi, hogy elmenjek, ha meghivott. és még a kiszemeltem is ott lesz... mit tegyek? menjek el? :(
köszi előre is :)
2009. júl. 18. 22:59
1/3 anonim válasza:
Menj el biztos jól fogod magad érezni ha pedig nem el tudsz jönni de ha meghívott biztos az szeretné hogy ott legyél és lehet h még jó pasik is lesznek:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem menj el, az alakodra meg ne panaszkodj!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!