A bet--at-home.com oldalon azt írják hogy minden újan regisztrált játékos kap egy kis pénzt. Én beregisztráltam és nem küldtek kódot! Írjak esetleg a supportnak? Mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok értelmeset2012. aug. 1. 21:12
1/3 hookuszpook válasza:
Majd akkor adnak, ha befizetsz. Annak az összegnek az 50%-át, max 50 Eurót.
2/3 A kérdező kommentje:
Egyik ismerősön ugyan igy csinálta és megkapta csak beregisztrált.
2012. aug. 4. 10:48
3/3 hookuszpook válasza:
Én játszom több, mint 15 irodában, köztük van a bet-at-home is, de egyik sem jótékonysági intézmény. Mindenhol be kell fizetni és utána különböző feltételeknek is meg kell felelni, hogy kapjál bónuszt. Egyébként nem a bónuszokból kell megélni, hanem a fogadásokból. A bónuszt egyszer kapod, viszont játékkal havonta kereshetsz több 100 Eurót rizikó mentesen. Itt nem írhatom le, hol olvashatsz erről kicsit bővebben, mert kitiltanának, de ha érdekel, írjál privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!