Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Siófokon IDÉN mely szórakozóhe...

Siófokon IDÉN mely szórakozóhelyek ingyenesek?

Figyelt kérdés

Ismerosom azt mondta, hogy jarkalt egyik helyrol a masikra a petofi setanyon mert ingyenes volt majdnem mind.

Tenyleg ingyenes 90%-a?

Illetve milyen zenek szolnak?

Nem kedveljuk a radios, r&b zeneket...

2012. aug. 1. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Háát pedig többségében mindegyik helyen ilyen zenék mennek. A Beach Club fizetős volt, legutóbb amikor voltunk (kb. 3 hete). A Palace-ról csak rosszat hallottam, de nagyon sokat. Érdemesebb tényleg a Petőfi sétányon körbenézni, néhány helyen retró zenével is lehet találkozni, ill discosabb számokkal. A heavy metal rajongói nemhiszem hogy megtalálják itt a számításaikat.
2012. aug. 3. 02:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Megnéztük, de nem volt elég pénzünk...

Budapesten élünk, itt 390 (max 400) egy DRÁGA SÖR(!!), ott 600 fölött volt... illetve egy rövid 4 cl 1000 Ft(!!!!)...

Azt gondolná az ember, hogyha Budapest drága, akkor Siófokon is ilyen árak lesznek. Nem vagyok milliomos, nem éreztük így jól magunkat, sétáltunk egyet, haza mentünk.

Az emberek meg... én egyszerű vidéki lány vagyok, nem tudtam, hogy ennyi szilikonos és kokszos állat él a földön, mint amennyi ott volt. Elképesztő volt, és egyben undorító is. Sajnálom, hogy a Jókai parkban pl a kis tavat nem gondozzák, de ezeknek a felfújt hólyagoknak kedveznek a szórakozóhelyekkel.

2012. aug. 4. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Pia nélkül is jól érezheted magad. Mi nemrég voltunk Siófokon,és a sétányon 2helyen voltunk:Flamingo,Renegade. Nagyon jól éreztük magunkat.Annyi,hogy mivel mi sem vagyunk milliomosak,előtte alapoztunk,nem ott vettük meg. Mellesleg volt olyan hely,ahol egy 0.5L-es koktél 800ft volt,ami meg eléggé megérte.
2012. szept. 2. 13:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem a "pia hiány" miatt éreztük rosszul magunkat.

Az ottani légkör nem jött be nekünk az fura emberek miatt. Tudod ha elmész szórakozni, akkor nem csukot szemmel teszed...

Mindenkinél más a meghatározó dolog, és a mérce, NÁLUNK ez van.

2012. szept. 2. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom,te Pest melyik részén élsz,de szerintem ott több a ''fura'' ember...
2012. szept. 4. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
én siófoki vagyok
2012. nov. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!