Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek mért kötnek bele...

Szerintetek mért kötnek bele mindig a helyesírásba?

Figyelt kérdés
Mi jó abban, hogy mindenki azon lovagol, és cikizik azt az egyént aki el ír egy betűt? (jó, azért el lehessen olvasni amit ír) Ha attól még érteni lehet mit szeretne mért kell lehordani? Tele vannak a vicces blogok ilyenekkel, hogy valaki pl: az áll helyett ál-t ír, vagy juk-ot. Mi ebben a vicces? Attól, hogy valaki tud helyesen írni még lehet egy hülye retardált, és attól hogy valakinek vannak helyesírási hibái attól még lehet egy értelmes ember, ezerszer jobb ésszel mint aki kijavítja. Még mielőtt félreértenétek, nekem sosem szóltak emiatt ( mielőtt rányomok a küldés gombra, gyorsan bemásolom a world-be :) ) de egy kicsit zavar, meg nem értem mi ebben a vicces.
2012. júl. 31. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Na majd most szólnak: mért kötnek bele? Mért? Esetleg MIÉRT.
2012. júl. 31. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
2012. júl. 31. 22:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom, hogy viccelődésnek vagy kötözködésnek vegyem, ezért inkább a zöld "jó" és a piros "rohadj meg" gomb helyett a kék "húzzál arrébb" billentyűt nyomom meg.
2012. júl. 31. 22:17
 4/8 A kérdező kommentje:
A 2.-nak köszönöm.
2012. júl. 31. 22:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát inkább kötözködésnek, de mondjuk legyen 75% kötözködés és 25% viccelődés. Ha koktél lenne, lehet hogy ízlene.
2012. júl. 31. 22:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Na az lehet. Most hogy mondod iszok valamit. Kösz a tippet.
2012. júl. 31. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Hasznos tud lenni. Általában egyébként a borzalmas helyesíráshoz hülye kérdés szokott társulni, ismétlem: általában, tehát nem mindig. Ilyenkor az ember fokozottan érzékeny még a hibákra is. :D

Nyilván vannak normális, értelmes emberek rossz helyesírással, és fordítva is. Ettől függetlenül azért nem ártana törekedni, hogy normálisan tudjuk írásban használni az anyanyelvünket. Ha borzasztó lenne a helyesírásom, talán még motiválna is kicsit, hogy ezt sokszor megszólják. Bár nem tudom, hogy aki vérig sértődik és felháborodik az ilyen kommenteken az mennyire hajlandó önmaga fejlesztésére.

Az már más kérdés, hogy az ilyen kritizáló hozzászólásokat miért kell alpári stílusban megfogalmazni, sokat elárul az emberről.

Engem sokkal inkább zavar az, hogyha valaki látványosan elgépelt valamit, és akkor jönnek az okosok a helyesírással... :)

Csak mellékesen megjegyzem, hogy véletlenül (?) külön írtad az "elír" szót. A helyesírás-ellenőrző meg nem szól, mert két értelmes szó. :DD

2012. júl. 31. 22:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Na az véletlen volt, és nem jelezte! :)
2012. aug. 1. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!