Mit csináljak Vakáción? Én egy 10 éves lány vagyok nem szeretek olvasni és a számítógépezést és tévézést már unom. Nagy a kreativitásom de nem tudom mit csináljak az unatkozáson kívül.
Nagyon sok mindent tudsz csinálni.
Elmehetnél mozogni (pl.: séta, biciklizés). Fagyizni, nézz újabb filmeket, hallgass zenét, írj sorozatot (akár a kedvenced példájára), tanulj nyelvet, segíts a szüleidnek, vagy esetleg a szomszédban élő idősöknek ha vannak (ezzel akár még kereshetsz is:D), szeress olvasni, tanulj meg főzni, sütni, vagy ha van kedved akkor vegyél gyöngyöket, damilt, vagy sima fonalat és készítsd magadnak karkötőt, nyakláncot meg ilyeneket.
De azt tartsd észben hogy még mindig jobb unatkozni mint a suliban ülni:))) 13L
Első vagyok...
Bár én is jobban szeretném a sulit, mint otthon ülni. De ha már kimozdulni nem akarsz, a kreativitásod meg nagy, akkor pl.: rajzolhatnál képeslapokat, neten van egy csomó, pl. olyat amit ha szétnyitsz van benne egy kis "kiemelkedő figura" (ha érted mire gondolok:D). [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!