Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak Vakáción? Én...

Mit csináljak Vakáción? Én egy 10 éves lány vagyok nem szeretek olvasni és a számítógépezést és tévézést már unom. Nagy a kreativitásom de nem tudom mit csináljak az unatkozáson kívül.

Figyelt kérdés
2012. júl. 27. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sok mindent tudsz csinálni.

Elmehetnél mozogni (pl.: séta, biciklizés). Fagyizni, nézz újabb filmeket, hallgass zenét, írj sorozatot (akár a kedvenced példájára), tanulj nyelvet, segíts a szüleidnek, vagy esetleg a szomszédban élő idősöknek ha vannak (ezzel akár még kereshetsz is:D), szeress olvasni, tanulj meg főzni, sütni, vagy ha van kedved akkor vegyél gyöngyöket, damilt, vagy sima fonalat és készítsd magadnak karkötőt, nyakláncot meg ilyeneket.

De azt tartsd észben hogy még mindig jobb unatkozni mint a suliban ülni:))) 13L

2012. júl. 27. 19:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát a sulit kicsit jobban szeretem,mint otthon unatkozni.De az a baj,hogy senki sem ért meg.Én nem szeretek olvasni,biciklizni,elmenni valahova egyszerűen csak szeretek otthon maradni és kreatív dolgokat csinálni de nem tudom mit.Házat papírból már csináltam de a továbbit nem tudom.
2012. júl. 28. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok...

Bár én is jobban szeretném a sulit, mint otthon ülni. De ha már kimozdulni nem akarsz, a kreativitásod meg nagy, akkor pl.: rajzolhatnál képeslapokat, neten van egy csomó, pl. olyat amit ha szétnyitsz van benne egy kis "kiemelkedő figura" (ha érted mire gondolok:D). [link]

2012. júl. 28. 12:36
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi!Ez hasznos volt!
2012. júl. 29. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Szívesen! Ha beírod googleba még találsz jó pár ilyesmi oldalt, és biztos szép ajándék a szüleidnek is:)
2012. júl. 29. 18:03
 6/7 Hitman2000 válasza:
Félreértitek a kreativitás fogalmát. A kreatív ember bárhol, bármilyen élethelyztben képes feltalálni magát, és nem ismeri az "unatkozni" szót!
2012. aug. 15. 03:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző: ez azért nem teljesen így van! Pl.: egy kítűnő írónak is felhagyhat néha egy időre az ihlete, nem?
2012. aug. 15. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!