Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell csinálni egy...

Hogyan kell csinálni egy sikeres oldalt facebook-on?

Figyelt kérdés
Van egy oldalt amit én és a barátnőm csináltunk, és alig van lájkoló.Pedig minden nap kiteszünk új jegyzetet képeket stb... és még mindig semmi. Nem tudom mi kell még, hogy mondjuk legalább elérjük a 100 fölötti lájkot
2012. júl. 25. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha idézetes-képes, tipikus mai lányok által készült oldal, sosem lesz kellően népszerű a túlkínálat miatt.

Ha ilyen, ez vonatkozik ide:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..

2012. júl. 25. 23:07
 2/4 anonim válasza:
Hmm nemis értem miért nem nézik... Ja igen!! Nem érdekli őket... Tegyétek érdekesebbé
2012. júl. 26. 11:15
 3/4 A kérdező kommentje:
nem azért írtam ki, hogy beoltsál hanem ,hogy segítséget kérjek! Ha nem tudsz benne segíteni akkor inkább ne írj semmit mert ez nem használ!
2012. júl. 26. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérjétek meg a lájkolóitokat, hogy osszanak meg, de lehetőleg ne ilyen osszál meg ha van lábad, lájk, ha mindennap lélegzel képekkel, hanem normálisan, és keressetek más hasonló oldalakat, kb. ugyanennyi lájkkal,és kérjétek meg őket, hogy osszanak meg megosztásért cserébe, esetleg kommenteljetek más nagyobb oldalak képeire, hátha valaki megnézi az oldalatokat (felül a "Home" vagy "Kezdőlap" gomb melletti kis nyílra kattintasz,vagy "facebook használata mint:"-et átállítod az oldalra).
2012. júl. 26. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!