Nektek sikerült már fotóról rajzolni embert? Ha igen, milyen lett és hogy kezdtetek neki, valamint milyen eszközzel csináltátok? (Grafit, szén, festék, tempera. Stb)?
Figyelt kérdés
Névnapjára meglepném páromat egy portréval, amin Ő van. Ötletek?2012. júl. 23. 14:14
1/2 anonim válasza:
Igen sikerült...nem is keveset :D Szerintem jó lett, felismerhető...Valaki a szemétől kezdi a rajzolást...valaki az arc formáját rajzolja meg először, de én mindig a hajával kezdtem... grafit és szén, amúgy ez egyén függő kinek mivel a jobb.. :)
2/2 anonim válasza:
én általában csak embert rajzolok, csak számítógépről. én először megrajzoltam a körvonalakat, utánna elkezdtem szinezni a szemét majd az orrát, száját, beárnyékoltam az arcát, jött a haja, és a többi... mindig így szoktam. és felismerhető lett. mindenki felismerte egyből. általában színészeket, vagy énekeseket szoktam, de volt már, hogy az egyik ismerősöm rajzoltam le. amúgy vagy grafittal, vagy színes ceruzával szoktam. egyszer festettem, az is nagyon jó lett. És szerintem jó ötlet hogy lerajzolod őt a névnapjára. de lehetne olyat is amin mindketten rajta vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!