Mit lehet csinálni egy szórkozóhelyen olyan sok ideig?
Rendes discoban még nem voltam csak ilyen pub szerű helyen (ott is volt tömegnyomor meg táncolósdi) de el akarok menni egy clubba valamikor. Nem vagyok nagyon bulizós típus ezért inkább szívesebben járok normálisabb pubokba.
Csak nem bírom megérteni, hogy mit lehet 4-5 órán át egy ilyen helyen ellenni? 4-5 órán keresztül ugráltok a zenére és 2-3 részeg csajjal smároltok vagy mi? Sose bírtam felfogni hogy mit lehet csinálni egy discoban hajnali 4-5-ig? Én szerintem megunnám és lelépnék 1 körül...
Ja és hozzáteszem, hogy nem vagyok hosszú hajú rocker csávó, sőt igényesebb trance-t hallgatok de hogy egy discoban mit lehet csinálni 4-5-ig azt sose bírtam felfogni..
18/F
(remélem érthető a kérdésem)
1. Alapoztok buli előtt v.hol(mivel egy szórakozóhelyen berúgni nem olcsó, ezzel ellentétben tescoban megvett pia tökéletes, itt értendően akármilyen pia. Pl. parkba leültök inni, mert bulizni ki az a fas. aki nem részegen megy? Az alkohol segít oldódni + jól érzed magad és jól sokat alapozól ezáltal kiesik az a 4-5 óra. Velem már volt ilyen nem jó érzés olyan bizonytalan. :D
2. Bent iszogattok(keveset), beszélgettek(inkább discó előtt ahol értitek is egymást), ja + táncoltok. :D Elvégre discóba szórakozni megy az ember kinek mi a szórakozás. Ismerek olyat akit általában már be se engednek olyan részeg így kb 4-5 órát alszik. Más iszik és végig vereti táncolva. :D Vki is-is.
És miből jutottál arra a különben teljesen téves következtetésre, hogy a trance az igényesebb a rocknál? Egyáltalán ez zenei stílus vagy mi? Oktatják valahol? Jegyzik valahol? Számomra a trance nem más, mint amit a neve sugall. Jól be kell tépni, ópiumot vagy marcsát szívni, bélyeget nyalni, vagy tajt részegnek lenni, hogy élvezhesd az "elszállást". Na, ez a trance.
Amúgy mit leht csinálni? Berúgni, ökörködni a haverokkal, hányni, szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!