Nem találok egy 1D-s blogot?! (a blogismertetése lent)
Figyelt kérdés
A barátnőm olvas egy blogot és nekem is mesélt róla de sajnos nem tudja mi a címe. 4 lányról szól (asszem viki a főszereplő) egy interjún találkoztak a srácokkal és kérdezhettek tőlük egy kérdést. az egyikőjük meg ráborította az őrre a kólát véletlen. Még nincs sok rész de a barátnőm odavan érte:) Ha tudjátok melyik akkor belinkelnétek? Ja és ha olvastáok, akkor memondanátok róla a véleményeteket? Csak kiváncsiság:)) Köszi. :) Bella 15/L#fanfiction #blog #One Direction #Liam Payne #Zayn Malik #Niall Horan #Louis Tomlinson #Harry Stylest
2012. júl. 20. 23:20
1/3 anonim válasza:
nem tudom, de engem is érdekelne mert nagyon jól hangzik :)
3/3 A kérdező kommentje:
igen, köszönöm.. és nektek tetszett a blog??
2012. júl. 22. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!