Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek most mit tegyek?

Szerintetek most mit tegyek?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok anyám eléggé aggódik értem nem is ezzel van a baj hanem már sokszor túlzásba viszi...Most kezdtem egy helyre járni barátaimmal nem buli helyszín csak egy beülős eléggé hangulatos hely 11re kell mindig hazaérnem(ha oda megyek) ami nekem nem tetszik legalább még egy óráig kint lehetnék de anyám nem enged...mondtam neki hogy nem bízol meg bennem vagy miért? mondta hogy de,de akkor sem fog kiengedni mert csak 15 éves vagyok.Aztán vannak olyan ismerőseim 14-15 évesek akik a tengerbe járnak meg 3-4ig kint vannak ja meg balaton soundra is mentek és meg is lehet őket nézni én meg csak egy órát szeretnék erre azt mondja nem érdekli más... Megértem hogy aggódik de néha már betegesen semmi rosszat nem teszek még is szinte burokban tart apámról meg ne is beszéljünk ő az aki semmit nem enged meg még az sem tetszik neki ha kimegyek délután egyszerűen nem fogadják el hogy kezdek felnőni...
2012. júl. 19. 23:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!