Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Starity.hu oldalra hogyan...

Starity.hu oldalra hogyan kell a bemutatkozáshoz képet rakni?

Figyelt kérdés
próbáltam hivatkozással ctrl+c ctrl+v de semmi . akkor próbáltam. Másolás beillesztés. Azután pedig berakott egy pici négyzetlapot amin színes dolgok vannak.
2012. júl. 17. 14:57
 1/5 anonim válasza:

1. keresd meg a neten a képet, amit szeretnél beilleszteni

2. ne töltsd le!!!

3. egy új ablakon nyisd meg a profilod, ott, ahol szerkeszted a bemutatkozást

4. kattints a képre, de ne engedd el, hanem húzzad a másik lap "címkéjéig"

5. ha megjelent a szerkeszteni való bemutatkozásod, akkor a képet, csak rakd le oda, ahova szeretnéd, hogy ott legyen :)

Remélem tudtam segíteni, ha érdekel a Starity-ról még valami, akkor írj (pl.: videóbeillesztés, stb...) :D

2012. júl. 27. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi sikerült :DD
2012. aug. 9. 11:26
 3/5 anonim válasza:
De jó nekem is be vált :) már bocsi :/
2012. aug. 17. 01:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen lenne még egy kérdésem. Nem tudod véletlenül hogy lehet meghosszabítani a bemutatkozót? Mer csak egy egy kép fér oda meg egy pár sor. Láttam egy csomó embernek ilyen hosszú és lelehet görgetni és egy csomó kép, van meg minden.
2012. aug. 25. 18:52
 5/5 anonim válasza:
simán entert nyomsz.
2013. szept. 23. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!