Mi értelme a Tumblr-nak?
hát körülbelül olyan mint a twitter és a facebook összegyúrva...követhetnek emberek, akik ugye látják a postjaidat mint a twitternél...és a tumblr-ön is van egy 'üzenőfal' ahol az összes követett blogod képeit, videóit, és postjait egy oldalon láthatod, ezek közül pedig válogathatsz, hogy melyiket szeretnéd reblogolni stb. (bár én sosem szoktam reblogolni mert lopásnak tartom, még ugy is hogy kijelzi a blogger nevét akitől szedtem):)
remélem tudtam segíteni! írj ha még valamit tudni akarsz jó dolog a Tumblr!
[link] ez az én oldalam:)
Nem, nem és nem. A Tumblr "kicsit" ellenséges a facebookkal, így nem mondanám, hogy abból van gyúrva.
A Tumblrt csak a Tumblr fan ember érti meg, aki nem válik azzá pár hét után, annak nem való. (Minden sértés nélkül mondom.)
A reblog pedig csak jó annak, aki betesz egy képet, ugyanis híresebb lesz a Tumblr-je. Semmiképpen sem lopás, sőt, örülnek neki. Vannak képek, etc. több tíz ezer rebloggal.
Először a saját képeimet raktam fel. Aztán kezdtem rájönni az egészre.
Szerintem ez a vizuális beállítottságú emberek gyűjtőhelye. Aki szereti a szép képeket. Ez tulajdonképpen egy képekből kirakott személyiség minta, egy napló. Olyan a stílusod, érdeklődési köröd, lelkiállapotod, viselkedésed, hobbid, az igazi személyiséged, amilyen képeket felraksz. Önkifejező eszköz.
Közös érdeklődésű embereket találhatsz, akik lehet, hogy a világ másik felén élnek, de felveheted velük a kapcsolatot.
Amúgy szerintem egy idő után függőséget okoz, pont mint a facebook.
Én lány vagyok, divattervezőnek tanulok, emellett érdekel a tetoválás, szeretem az állatokat, az esztétikus képeket és a stílusos férfiakat. Tehát a blogom is erről szól.
hogy micsoda we heart it hogy jön tubihoz?
sem facebook sem twitter,nem is az a célja mint azoknak!
twitteren nincs blogod,ott adatlapod meg üzifalad van!
Miniblog lényege nem csak a kép (mint we hea..)hanem a mondanivalód(az igazi saját)mondanivaló.
Én spec szeretem a reblogot is !
ZS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!