Varga10 kérdése:
Mondana nekem valaki valami jó tábori szívatást? Nagyon nagy szükségem lenne párra.
Figyelt kérdés
augusztus 8 és 12 között táborba megyek, és kellene pár jó szívatás. kb 12-15 éves gyerekeket szeretnénk szívatni, de van néhány 17-18 év körüli is, na meg persze a tanárokat is eszén is túl szeretnénk járni.. van már sok ötletünk, hogy miképpen lehetne szívatni a népet, de azért hálás lennék, ha írnátok még ti is nekem párat!2012. júl. 16. 23:00
1/6 anonim válasza:
Amikor alszik az áldozat, lógasd a kezét egy tál hideg vízbe. Reggelre nem marad el a hatás :D
Csak olyankor nem ajánlatos vele egy ágyban aludni. :D
2/6 A kérdező kommentje:
a jó öreg pisiltetős hecc. köszi:)
2012. júl. 17. 02:16
3/6 anonim válasza:
Nekem ragacsos dolgok jutottak eszembe, amit mindenhova rákensz. Nem tudom mennyire akarsz brutálisat, mondjuk hajra is lehet kenni (ha van kéznél sampon). Mi mondjuk még olyat csináltunk, hogy elvettük vki bikinijét és rákötöttük úgy a fára, mintha fel lenne öltözve. Eldugjátok a cuccait, 2 ember cuccait kicserélitek (minnél személyesebb, viccesebb dolgokat). Megszerzitek a kulcsot és bezártok néhány embert...
4/6 A kérdező kommentje:
hát legutoljára egyik csaj nyakába nyomtuk a tusfürdőnek a felét :DDD meg most azt terveztük h nem a bikinijét hanem alsóneműjét "vesszük kölcsön".... :b
2012. júl. 17. 11:56
6/6 BalaZS7 válasza:
sikoly maszkod van?xd az illyedősök "szeretik":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!