A barátnőm kezd a fejemre nőni, mit tegyek?
Egy becsületes, határozott ember vagyok (22F) jó kondival...alapjába véve nyugodt vagyok, soha nem kiabálok, ha ideges vagyok halkabban beszélek és tagoltabban kb ennyi rólam; a bnőmmel ha szépen beszélek visszaszól, ahová durvább hangnem kéne hogy én legyek "fölényben" de hiába emelem a hangom nem használ, és elkezd velem kötöszködni meg piszkálni, s általába azért akar ugatni, mert ha itthon mondanak neki valamit amit csinálni kell, fáj hogy én pihenek neki meg csinálni kell valamit.....most is egész héten dolgoztam volt mikor napi 12h-t, vasárnap van könyörgöm és még most is ugat ez a szuka hogy semmit nem csinálok egész nap...röhej...Teendő?
(ráférne 1-2 apai pofon...) Olyan ötletet szeretnék ami hatásos. Köszönöm.
Úgy látom egyszerűen csak egy kicsit hisztis barátnőd van. Talán szolidan közölni kéne vele, hogy ez már egy kicsit kezd idegesítő lenni. Mindenképp le kell ülni ezt megbeszélni, mert szerintem egy olyan kapcsolatban, amiben nem érzed jól magad, nem lesz nagyon jövőd.
Ja, és szerintem ne nevezd szukának. Tudom hogy idegesít és dühít, és úgy sem hallja de mindenképp próbáld tiszteletben tartani, mások előtt is. Gondolj ilyenkor, hogy miért szerettél bele és miért vagytok együtt, ha már nincs is akkora szenvedély az egészben. A társadról nem szabad így beszélni. ( Aztán lehet, hogy megérdemli, én nem tudlak teljes egészébe megérteni, mert nem vagyok a helyzetedben, plusz még nő is vagyok. Lehet, hogy szimplán csak hisztizik, de mint előbb is írtam, mindenképp próbáld megbeszélni vele. A többi rajtad áll! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!