Hol találok ilyen jellegű rejtvényt? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc rejtvénytípusom, de sehol nem lehet ilyet találni szinte. A fenti honlapon van egy pár, de azokat már megcsináltam. Az a baj, azt sem tudom, hogy mi a neve ennek a rejtvénynek. Szóval rejtvényújságokban nincs, interneten nem tudok hogy rákeresni:S
Aki tud ilyen honlapot vagy bármit ezzel kapcsolatban, az segítsen!!
2012. júl. 5. 19:43
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez a kedvencem, és én is folyton nyomozok az ezt tartalmazó újságok után. A Füles magazinban szokott lenni időnként, utoljára 2 hete volt. A Füles évkönyvben mindig van, de csak 1. Ezenkívül az Élet és Tudomány c. hetilapban kb. kéthavonta egy alkalommal ez a három logikai feladvány egyike. Sajnos csak ennyiről tudok.
3/3 anonim válasza:
Az IQ Logika c. újságban több ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!