Mit vegyek fel habpartira?
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok csinos, van rajtam egy 10es fölösleg, szóval teljesen bikinire nem vetkőzöm le. Valami olyasmire gondoltam, hogy szoknya, bikini felső, és arra még rá valami. lazább póló. Az úgy jó szerintetek? Ja, meg még az, hogy itt teljesen vizes leszek, nem? Tehát a hajam belövésével és a sminkkel gondolom nem érdemes sokat szórakozni, mert úgyis szétmegy, sminknél az meg elég csúnya is. Köszi előre is! :)
19L
2012. júl. 4. 13:42
1/1 A kérdező kommentje:
Egyébként ajánlhattok más ruhát is, nyitott vagyok mindenre a testalkatomnak megfelelően, ez csak egy hirtelen eszembe jutott ötlet volt. :)
2012. júl. 4. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!