Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Rio nevű...

Mi a véleményetek a Rio nevű helyről (Budapest)? Pro-Kontra?!

Figyelt kérdés

Soproniak vagyunk és szeretnénk még a nyáron elmenni oda; de elég szélsőséges véleményeket hallunk.

Akkor szeretnénk ennyit utazni ha valóban jó az a hely.

Zene, közönség, hely küllem... megközelíthetőség.. ?!

Előre is köszi!

Kata, Zsófi, Noémi, Laura

2009. júl. 9. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:

hello!

2004-2005 környékén jártam oda sűrűbben! egy eset a biztonságiakkal nálam betette a kaput... barátnőmmel mentem volna, de a kedves biztonságiak nem akartak beengedni mondván ujjatlan pólóban nem mehetek be... (előttem kb 4-5 olyan embert tudtam nekik mutatni, akiknek hasonlóképp nem volt fedve a karjuk...)

ha néztetek híradásokat, akkor kaphattok egy képet a helyről... legalábbis biztonsági szempontból... elég gáz társaság...

tavaly voltam 2 alkalommal... rettentő kevesen voltak... árak az egekig érnek...

ettől függetlenül sajnos idén is kénytelen leszek menni egy Roger Sanchez buli miatt...

ha rám hallgattok kerestek vmi mást! Bp-n van kínálat! szabadtériből meg pláne!!! (feltéve, ha nem egy bizonyos program miatt szeretnétek ott lenni)

2009. júl. 9. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Egy pesti főiskolás haveromat kérdeztük meg először,hogy milyen helyet tudna javasolni ahol jó a zene (mi inkább a mai kicsit progresszív beütésű,de dallamos zenét szeretjük) ahol nem sznobokkal van tele a hely, de azért ne surmós emberekkel legyen tele.

Előny ha szép környezetben van a hely... szabadtéri...

Mást konkrétan tudsz ajánlani?

Belépő hány ft körül mozog egy átlag bulin?

Köszönjük

2009. júl. 9. 22:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szeretem:) a biztonságiak viszont kicsit szemetek...egyik haverunkat sem engedték be mert atléta trikó volt rajta (ki van gyúrva)és mondván h azért akar bemenni h balhézzon.de egyébként jó hely,belépő ezer ft körűl van asszem lányoknak indegyens.(tavaly voltam)szerintem elegánsabb helyek közé tartozik,zene az clubhouse :) a közönség is elegánsan van felöltözve tehát topisan oda nem lehet menni :) és 18 alatt nem engednek be.ha csak nem rittyented ugy kimagad h többnek nézz ki.

20/L

2009. júl. 10. 08:49
 4/5 anonim ***** válasza:
más is van.a hajógyári szigeten elég sok hely van.bed beach is elegánsabb hely sztem.belépő ott is olyan 1000..asszem elöző voltam.
2009. júl. 10. 08:51
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

ezt böngésszétek át... hát, azt nem mondom, h sznobból hiány van a helyen...

(#1 voltam)

2009. júl. 10. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!