Megéri még xbox 360 -t venni?
Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e még xbox 360 -t venni hosszú távra? (A hosszú táv alatt 2-3 évet értek)
Mármint, hogy akkor is fognak még rá új játékokat kiadni?
Mert a közel jövőben szeretnék venni egyet és hát azért nekem most elég sok időbe telne 100-130ezer forint összegyűjtése!
nem mindig teljesítenek ugyanúgy a konzolok, egyik játék az egyiken szebb, másik játék meg a másikon
és a kérdésre válaszolva szerintem nem éri meg mostani generációs konzolra beruházni, de ha nem bírsz várni 2 vagy max 3 évet akkor vegyél egy ps3-at. ingyen multi, erősebb hardver, de a box sem annyira rossz, viszont az előttem lévő nem tudom hanyadik válaszoló azért eléggé túlfényezte: automatikusan letölti a patchet, vársz egy percet, pc-n miért ne lenne könnyű telepíteni? belököd a discet, aztán next, next, install és ennyi, csak annak bántja a szemét a sok a beállítás aki retardált és nem tudja melyik mire való, a grafikáról ne is beszéljünk, gondolom mindenki tudja hogy ezen a téren a pc az erősebb,
miért lenne halkabb egy xbox mint egy pc? ha nem egy szros
gagyi hűtő van benne akkor simán halkabb, miért lenne gyorsabb a betöltési sebesség? max bootolásnál 5 mp-el veri az xbox a gépet de játékoknál szerintem egy sata3-asról gyorsabban lehet adatot olvasni mint egy sata2-esről, ami a boxban szokott lenni általában
a kisujjamból megcáfoltam az összes állítását a 4. kommentelőnek, szóval azért gondolkozz el kérdező azon, amit mondtam. és még valami: miután kijön az új konzolgeneráció, a játékosok nagy része le se fogja sz*rni
a mostani konzolokat és szerintem elég szar lesz hogy már mindenkinek új konzolja van te meg még mindig 360-al nyomod... de ha van pénz akkor persze ez a variáció is élhet hogy 2 év múlva új konzolt veszel viszont akkor már egy gépet is vehetnél...most már befejezem mert szerintem ez lett a délután leghosszabb kommentje a nem az egész napé
Az ilyen videókat meg sem nézem.
Az esetek 90%-ban fanboyok által készített hülyeség, ahol a preferált konzolon szándékosan elállítanak beállításokat, hogy rosszabb képet produkáljon.
Persze van olyan játék, ami ezen vagy azon szebb, de:
1) minimális az eltérés, max ha egymás mellé raknád akkor tűnne fel, akkor is csak akkor, ha direkt ezt néznéd
2) akkor szar a fejlesztő, nem tud normális játékot csinálni, és alapból nem kell tőle játékot venni.
De ha még mindig azt hiszed a boxnak jobb a grafikája, következő mondattal le is van rendezve:
Uncharted (2-3), God of War 3+Ascension, Killzone 3, Heavy Rain
És még többet is írhatnék, de ez már bőven elég.
Miért kéne várni 2-3 évet?
Annyi idő alatt rengeteget lehet játszani, és 2 évre az az 50, de legyen 60 ezer ft kiadás sem sok, havi 2000 forint (3 évre ~1700).
11
Pfffff.... Nah mind1 egyébként itt ki beszélt pc-ről?? Xbox-ot nem hasonlította össze senki pc-vel. Hát mindenki tudja, hogy a pc az erősebb. Xbox-ról volt szó, hogy ha feltelepíted a játékot akkor xboxon gyorsabb lesz a betöltési sebesség, halkabb lesz a gép, nem károsítja az olvasófejet. Mit nem lehet ezen érteni?
Ekkorát.
1. Idióta vagy, egyértelmű.
2. 14 elmúltál már?
Hatalmas hülyeségeket beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!