Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Megéri még xbox 360 -t venni?

Megéri még xbox 360 -t venni?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e még xbox 360 -t venni hosszú távra? (A hosszú táv alatt 2-3 évet értek)

Mármint, hogy akkor is fognak még rá új játékokat kiadni?

Mert a közel jövőben szeretnék venni egyet és hát azért nekem most elég sok időbe telne 100-130ezer forint összegyűjtése!

#Xbox 360 #xbox360 2012
2012. júl. 3. 17:40
1 2
 11/20 anonim válasza:

nem mindig teljesítenek ugyanúgy a konzolok, egyik játék az egyiken szebb, másik játék meg a másikon

és a kérdésre válaszolva szerintem nem éri meg mostani generációs konzolra beruházni, de ha nem bírsz várni 2 vagy max 3 évet akkor vegyél egy ps3-at. ingyen multi, erősebb hardver, de a box sem annyira rossz, viszont az előttem lévő nem tudom hanyadik válaszoló azért eléggé túlfényezte: automatikusan letölti a patchet, vársz egy percet, pc-n miért ne lenne könnyű telepíteni? belököd a discet, aztán next, next, install és ennyi, csak annak bántja a szemét a sok a beállítás aki retardált és nem tudja melyik mire való, a grafikáról ne is beszéljünk, gondolom mindenki tudja hogy ezen a téren a pc az erősebb,

miért lenne halkabb egy xbox mint egy pc? ha nem egy szros

gagyi hűtő van benne akkor simán halkabb, miért lenne gyorsabb a betöltési sebesség? max bootolásnál 5 mp-el veri az xbox a gépet de játékoknál szerintem egy sata3-asról gyorsabban lehet adatot olvasni mint egy sata2-esről, ami a boxban szokott lenni általában

a kisujjamból megcáfoltam az összes állítását a 4. kommentelőnek, szóval azért gondolkozz el kérdező azon, amit mondtam. és még valami: miután kijön az új konzolgeneráció, a játékosok nagy része le se fogja sz*rni

a mostani konzolokat és szerintem elég szar lesz hogy már mindenkinek új konzolja van te meg még mindig 360-al nyomod... de ha van pénz akkor persze ez a variáció is élhet hogy 2 év múlva új konzolt veszel viszont akkor már egy gépet is vehetnél...most már befejezem mert szerintem ez lett a délután leghosszabb kommentje a nem az egész napé

2012. júl. 6. 17:33
 12/20 anonim ***** válasza:
Háhá a sok pses kisgyerek..:) jóvan szebb neki na! örültök hm?? jó szebb na! JOBBB 100 OR MERT NEKED AZ VAN! NA SZEBB
2012. júl. 6. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen videókat meg sem nézem.

Az esetek 90%-ban fanboyok által készített hülyeség, ahol a preferált konzolon szándékosan elállítanak beállításokat, hogy rosszabb képet produkáljon.

Persze van olyan játék, ami ezen vagy azon szebb, de:

1) minimális az eltérés, max ha egymás mellé raknád akkor tűnne fel, akkor is csak akkor, ha direkt ezt néznéd

2) akkor szar a fejlesztő, nem tud normális játékot csinálni, és alapból nem kell tőle játékot venni.

De ha még mindig azt hiszed a boxnak jobb a grafikája, következő mondattal le is van rendezve:

Uncharted (2-3), God of War 3+Ascension, Killzone 3, Heavy Rain

És még többet is írhatnék, de ez már bőven elég.

2012. júl. 7. 16:19
 14/20 anonim ***** válasza:

Miért kéne várni 2-3 évet?

Annyi idő alatt rengeteget lehet játszani, és 2 évre az az 50, de legyen 60 ezer ft kiadás sem sok, havi 2000 forint (3 évre ~1700).

2012. júl. 7. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:

11

Pfffff.... Nah mind1 egyébként itt ki beszélt pc-ről?? Xbox-ot nem hasonlította össze senki pc-vel. Hát mindenki tudja, hogy a pc az erősebb. Xbox-ról volt szó, hogy ha feltelepíted a játékot akkor xboxon gyorsabb lesz a betöltési sebesség, halkabb lesz a gép, nem károsítja az olvasófejet. Mit nem lehet ezen érteni?

Ekkorát.

2012. júl. 7. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
Van you-tube-on 11 részes összehasonlító teszt (Pártatlan)a keresőbe ezt írd be Xbox 360 vs. PS3: Round 5 (GPU)a film minősége 720p na ott meglátod miért szebb az Xbox360 grafikája!!!Ja még annyit hogy nagyon valószínű jövőre a PSN is fizetős lesz mert egy kicsit romlott a gazdasági helyzet Japánban!És 7900ft 12 hónapra a LIVE szerintem nem sok konzolokszervize.hu először válaszd ki az Xbox360-at utána a kiegészítőknél keresd!!!
2012. júl. 16. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:
a kukába sem dobnám a ps 3at nagyon rossz sztem a box mindentud és még annál is többet 78magos a procia meg megfőzi a kávét!
2012. júl. 16. 17:32
 18/20 anonim ***** válasza:

1. Idióta vagy, egyértelmű.

2. 14 elmúltál már?

Hatalmas hülyeségeket beszélsz.

2012. júl. 16. 20:41
 19/20 anonim válasza:
78 magos proci? Honnan vetted ezt, amikor szerintem még elszámolni se tudsz addig?
2012. júl. 17. 16:16
 20/20 anonim ***** válasza:
pOÉN UHHxd idiot!! akor is kinek mi nem kell több ilyen kérdés mert csak a vita van belőle csőőőő
2012. júl. 17. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!