Ti pofátlanságnak tartanátok ha rokon nőtök elmenne hozzátok sátrazni pár napra, és közben semmit nem csinálna, sőt még nektek kell kiszolgálnotok és takarítanotok utána?
Figyelt kérdés
Jahh és éjjel nappal megy az internet és csak akkor érzi jól magát ha gép előtt ül, amúgy meg ha már nincs mit nézni a gépen akkor mindig jött utánam .Látszott rajta hogy megöli az unalom, de nem ment akkor sem haza. A páromnak már füstölt a feje mert nemi kapcsolatot sem volt már hetek óta és mikor lehetett volna ,sem volt mert én kint aludtam vele a sátorban mert egyedül félt, a páromat hetekig nem látom mert messze dolgozik és csak hétvégenként jár haza. És milyen dolog már hogy én akkor szexelek mikor vendég van a háznál.14 éves lányról van szó. én 22 vagyok.Nem szolgálta ki magát, semmit nem segített igaz hogy megkérdezte hogy segítsen e valamit de azt is csak azé hogy legalább lássuk rajta a szándékot, de mikor mondtam neki hogy segítsen beágyazni hát az már nem tetszett neki, úgy volt vele hogy ő vendég neki nem kell semmit csinálnia.Nem győztem szaladgálni üdítőért mert ha nem vittem autó matán akkor kérte de nem nyúlt be a hűtőbe magától.Nem győztem főzni.Anyukájékkal is jóban vagyok.de állítólag otthon sem csinál semmit csak egész nap gépezik meg alszik.És + ha nem a számítógépen ment az internet akkor a telefonomon internetezett lefekvés után is 2 órát...Helybe vittem neki a géphez mindent kaját inni valót mindent, de csak azért hogy az anyjáéknak ne tudjon panaszkodni hogy nem jó a kiszolgálás.Nem akartam én a legrosszabb lenni a világon...Tisztában vagyok vele hogy csak az internet miatt jön.. de nem sérthetem meg hogy mennyél már haza..Olyan rossz volt nézni hogy én takarítok főzök mosok, mosogatok .... ő meg csak ül és néz a székről és nem csinál semmit mert nem ért semmihez...Ti mit tettetek volna a helyemben?A leg alapvető dolgokat megcsinálta hogy fel és le kapcsolja a villanyt ....2012. júl. 2. 12:23
1/1 anonim válasza:
Gondolom, ő a férjed rokona lehetett, ha ennyire nem jöttél ki vele jól és nem mertél vele veszekedni. Én befogtam volna, mindent együtt csináltam volna vele. eleve reggel így indítottam volna a napot, hogy menjünk bevásárolni vagy ne, főzzünk valami ma vagy ne? Ha azt mondja, nem kell, akkor nincs kaja és kész. Ha ő gépezett volna, én nekiálltam volna olvasni addig, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!