Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » XBOX Probléma?! (LENT)

XBOX Probléma?! (LENT)

Figyelt kérdés
Nemrég vettem az XBOX-om és LIVE-ról leszedtem rá egy demot játék közben egyszer csak lefagyott(LEGO Batman 2)! Veletek is előfordult hogy játék közben lefagy? Mikor kinyitottam a tálcát akkor kilépett a játékból!(Máshogy nemtudtam!) De mikor a SKATE 2-vel játszottam(Teljes Játék) és mikor a Black Ops(DEMO)-val játszottam(és még egy csomó demo) semmi baj se volt!
2012. júl. 1. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Még az első szériás boxom fagyott le mindig az Assassin's Creed egy bizonyos pontján. Mindig ugyan ott és minden végigjátszáskor csak egyszer.

Ha többet, illetve más játékoknál nem csinálja, akkor valószínűleg csak program hiba, nem hardveres.

2012. júl. 1. 10:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Mint ahogy leírtam máshol nem fagyott le pedig egy csomó demot kipróbáltam + a teljes játék a SKATE ja és még le se írtam h haverom még a Teljes Black Ops-ot is áthozta azon se volt semmi baj!
2012. júl. 1. 10:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nekifutottam még egyszer és most nem fagyott le! De nálad már volt olyan ,hogy lefagyott?
2012. júl. 1. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!