Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A nyáron hová mentek lovastábo...

A nyáron hová mentek lovastáborba? Tapasztalatok, ár.

Figyelt kérdés

Én valami olyan helyre szeretnék menni, ami ilyen "vadregényes"... Vagy valami erdő közelében, vagy egy tónál. De ha tudtok valamilyen helyet, ami tetszett nektek, azt is írjátok le. Jó hangulat is legyen. :)És ottalvós mindenképpen.

14/L

2012. jún. 30. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem megyek lovastárborba hihi :D, Google a pasid lehetne már.. ideje lenne..
2012. jún. 30. 23:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen "értelmes" választ is ritkán hallok.. Ha észrevetted volna, én a tapasztalatokra lennék kiváncsi. Nyilván mindenki fényezi a neten a reklámokban a saját táborait, ezért kértem ki mások véleményét. Jobb lenne, ha előbb értelmeznéd a kérdést, és csak utána reagálnál rá.
2012. júl. 1. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Yujó, google keresel egy cuki muki lovastábort és megnézed a véleményeket. Ennyiből áll az egész:) Most írhatsz ekkora kritériumot hogy ilyen olyan legyen. De kb. semmi mást nem említesz pl. HOL LEGYEN egyeltalán..
2012. júl. 2. 12:40
 4/4 A kérdező kommentje:

MERT AZ MINDEGY. Nyilván, ha azt nem adom meg, hogy hol legyen, akkor nem lényeges kritérium. Véleményeket pedig nem lehet írni a lovasok.hu-ra, mert konkrétan én ott néztem meg.

Amúgy meg mi a franc bajod van?

2012. júl. 2. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!